Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tökéletes

Buda Gourmet BudapestBuda Gourmet Budapest a térképen

Kiváló 2019. áprilisban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2019. április 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Országos Étterem Hét fővárosi résztvevői közül idén kategóriájában ezüstérmes lett a Buda Gourmet Bistro. A győztesek „extra hetére” választottuk ki a fantáziadús, érdekes fogásokból álló menüajánlatot.
Először jártunk itt. Maga a helyiség a neten látott képeken nem nagyon tetszett, egy nagy hodálynak tűnt. A valóságban sokkal szebb és hangulatosabb. A terem lépcsőzetes, az asztalok több szinten helyezkednek el, nem érnek egymásba, így kellemes beszélgetésre alkalmasabb, mint a legtöbb étterem, ahol mostanában jártunk.
Nehéz volt az előételek/levesek közül választani, itt volt a legparádésabb kínálat. Végül a lazactatár mellett döntöttem, volt alatta mascarponés köles, mellette tintahal, sós citrom, kapribogyó, körülötte zöldfűszeres olaj, valóságos ízkavalkád. Hozzá fehér és barna pirítósból egy-egy szelet, kérhettem volna többet is, de nekem pont elég volt. A párom vadgombalevest választott ropogós hajdina betéttel, az is kitűnő volt, sok gombával és pirított hajdina betéttel.
Az előételt nem lehetett felülmúlni, de a főételek is finomak voltak. A marhaoldalas szálaira esett és elolvadt a szájban, remek volt a csirke, és jól eltaláltak a köretek is. A desszertek is megállták a helyüket. Minden fogás szépen és ötletesen volt tálalva, a látvány és az íz egyaránt tökéletes volt.
Mi szentségtörő módon 1-1 pohár sört ittunk, de meg kell említenem, hogy a borkínálat igen széles, minden fogás mellé ajánlanak jó minőségű, az ételhez illő bort.
Búcsúzóul még kaptunk egy-egy falat csokit. :)
A kiszolgálás barátságos és gördülékeny, semmire sem kellett sokat várni. A fiatal felszolgáló gárda és a konyhai személyzet is elismerést érdemel.

A tisztaság kifogástalan az étteremben és a mellékhelyiségben is. Külön öröm volt a papírtörülköző a mosdóban, amit legtöbb helyen már kiszorított az elektromos kézszárító.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Buda Gourmet Budapest - Külső képBuda Gourmet Budapest - BelsőBuda Gourmet Budapest - Étel/italBuda Gourmet Budapest - Étel/italBuda Gourmet Budapest - Étel/italBuda Gourmet Budapest - Étel/italBuda Gourmet Budapest - Étel/italBuda Gourmet Budapest - Étel/ital

Buda Gourmet további értékelései

2022.06.19barátokkal
Kiváló
Bár szó szerint Budapest másik végén lakunk, örömmel jövünk ide, mert az ételek mindig finomak, a hangulat kellemes (bele értve a felszolgálók hozzáállását, szeretem a vicces, de nem tolakodó stílusukat). Nem utolsó sorban, és lényeg, hogy NINCS kötelező SZERVÍZDÍJ!! Az étterem egyik...
2022.01.23gyerekekkel
Kiváló
Jártunk már itt családi ebéden szintén svédasztalos étkezésen, de akkor nem okozott a család körében teljesen osztatlan elégedettséget, pontosabban a szüleim mindig a Trófeát preferálták, így a földrajzi közelség és a törzsvásárlói kedvezmény, gyerekkedvezmény miatt oda jártunk inkább. Aztán a...
2020.06.16családjával
Meglepetés volt a terem lépcsőzetes kialakítása, így szeparáltabbak az asztalok.Nekem kényelmetlen volt a túl magas asztal, valamint a szorosan összeérő fotelok a svédasztalos vacsoránál. Az előételek kiválóak. Ízléses tálalás, bő választék,különleges, izgalmas ízvilág. Ezek után a levest...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Élmény, mosoly, kikapcsolódás
2026.01.03-ig
Hotel Karos Spa Zalakaros
111.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Wellness pihenés félpanzióval
2025.01.02-ig
Portobello Hotel Esztergom
56.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Bellevue Esztergom - Tavaszi előfoglalási akció
Tavaszi előfoglalási akció
2024.06.16-ig
Hotel Bellevue Esztergom
70.467 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval