Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

18. születésnap ünneplése

Buffalo Steak House BudapestBuffalo Steak House Budapest a térképen

2019. decemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Steak volt a fő választás. Észak-Pestről autóztunk a Pest déli részén lévő étterembe, 8 fős foglalás előzményeként.
A fogadtatás rendben. A nagy társaság miatt a hátsó különtermet kaptuk, mely nekem csalódás volt. Sima tapétázott falak, semmi innovativitás, mely feldobta volna a hangulatot (az étterem első helyiségeihez mérten).
A rendelés döntése akadozva ment (mi hibánkból!), mert a nagy választék közül nem tudtunk dönteni. Végül ki-ki amit választott, gyorsan megkapta. Levest és előételt kérés nélkül egyszerre hozták. A főétel 7 adagja rendben volt (ebből egy két személyes tál volt), a sajátom (hanger steak) nem volt elfogadható (nem az étterem hibája, valószínűleg én nem számoltam az erőteljes hús-ízzel). Az egyik argentin 35dkg steaket megkóstolva viszont igencsak elismerésemet fejeztem ki!
Összességében nem tudok rosszat írni az étteremről, hisz a mosdó is rendben volt. Max nekem annyi még hiányzott volna, hogy country zenét hallhassak, ehhez képest nem is emlékszem zenére (ami lehet, hogy volt, de ha nem emlékszem rá, nem volt emlékezetes!).
Ajánlom azoknak, akik elfogadható árszinten szeretnének különlegeset enni (8 főre 56k Ft-ot fizettem).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Buffalo Steak House további értékelései

2024.02.13egyedül
Kiváló
Nyilván a legtöbb átlagpolgárba időnként villámként csap bele az érzés, hogy na, de jó lenne egy kis kenguruhúst enni! Kitörni a hétköznapok szürke börtönéből, a disznó, a csirke, a marhahús monoton darálójából, és szárnyaltatni a lelket meg az ízlelőbimbókat, egzotikus másságot keresni, lerázni...
2023.02.14családjával
Kiváló
Múlt szombaton jártunk itt édesanyámékkal és a párommal. Már régóta kiakartam probálni a helyet mert szeretem az amerikai/western hangulatot a hely is ezt a hangulatot adja. Előételnek kértünk rostlapos nachot,buffalo szárnyakat és jalapeno poppers. Már ezek is rendkivűliek voltak különösen a...
2022.08.10családjával
Kiváló
Jókora adag ízletes-omlós-szaftos húsok, isteni mártások! A marha és sertésoldalas különösen ízes és vajpuha volt, Lyoni hagymából több is lehetett volna a tányéron..:( Limonádék jó gyümölcsösek. Kiszolgálás udvarias és gyors. Kell ennél több? Feltétlen ajánlom!
Népszerű szállások a környéken
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Örökifjak 62+
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Thermal Panzió Igal - Tavaszi zsongás
Tavaszi zsongás
2024.06.15-ig
Thermal Panzió Igal
64.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval