Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Modortalan személyzet

Burger House - Nyugati BudapestBurger House - Nyugati Budapest a térképen

Átlagos 2015. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. november 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Burger House vezetősége részéről az interjúk és hozzászólások során többször is igyekeznek aláhúzni és kihangsúlyozni, hogy ők nem gyorsétterem (mint a Meki vagy a Burger King), hanem street food étterem. Ez utóbbiból is ismerek és teszteltem már jó párat, de csupán attól, hogy az ételre várni kell és nem azonnal kapjuk meg, még nem lesz átlagon felüli, kimagasló, vagy különösen finom. S ez utóbbi jelzőket a Burger House vonatkozásában nem is tartom a magam részéről hozzájuk illőknek. Azt nem vitatom, hogy a burgereik valódi marhahúsból készülnek, nem olyan hatalmas trúváj ez. A színvonal azonban nem közelíti meg az igazi kézműves hamburgerekét, miközben áraikkal jóval a gyorséttermi szint fölé pozicionálták magukat.
Egy hamburger tálat kértem, amelyre nem kellett túl sokat várni, igaz, vendég sem volt sok, akikkel párhuzamos/várakozó rendelésünk lett volna, talán 1 asztalnál egy pár. A rendeléskor megkérdezte a hölgy, hogy jól átsütve vagy kevésbé kérem-e, jól átsütve kértem, és így is kaptam, idáig rendben voltunk.
Még az is pozitívum, hogy 3 féle kézműves sört tartanak 590 Ft-ért (Keserű Méz, Sörapu narancsos gyömbérsör, Fóti Zwickl). Az alkoholmentes italkínálat azonban szegényes. Szénsavas üdítőkből csak 2 dl-es üveges van, amiről mindenki tudja, hogy a legnagyobb lehúzások egyike.
Ami nem tetszett: 2 féle mártást nem túl bizalomgerjesztő, levágott hegyű műanyag újratölthető, igénytelen küllemű tartályban hoztak ki az asztalra. A házi pikánsnak a borzalmas csípősségén kívül semmilyen más ízét nem éreztem, a másik, a házi hamburger szósz viszont finom volt. A krumplihoz nem hoztak ketchupot vagy egyéb szószt (majonéz, mustár, barbecue vagy bármi), csak ezt a 2 műanyag flakont. A krumplit egy gondolattal lehetett volna tovább sütni, a nagyobb karikák közepe kissé nyers maradt. A káposztasaláta esetében én coleslaw-ra számítottam, de ez valami egészen más egyedi megoldás volt. Azt nem mondanám, hogy borzasztó rossz volt, de inkább "elmegy" kategóriás (éhes voltam, megettem).
A mosdó a pincében van, és csak titkos kóddal nyitható a Burger House felől, viszont ennek nem sok értelme van, mint kiderült, mivel a mosdó-WC közös a szomszédos Star Kebab-bal, ahol viszont nincs titkos kód, simán le lehet menni az éttermi részből. Hogy emiatt (túl sok vendég) vagy a takarítás elégtelensége miatt-e, minden esetre a mosdók állapota elég siralmas volt. Rossz szagok, igénytelen burkolatok, ragasztásmaradványok a csempén, letekert papírdarabok a földön, stb., a többit inkább nem részletezem.
Ami miatt a kiszolgálást lepontoztam, valójában a személyzetnek szól. Nem túl szerencsés ez az elrendezés, hogy a staff élete, munkaszervezés, futároknak a kiadás/elszámolás stb. a vendégtérrel egy légtérben, attól egyáltalán nem elszeparálva történik. Gyakorlatilag a hozzájuk közelebb ülő asztalok hallgatózás nélkül is folyamatosan fültanúi ezeknek a belső, s véleményem szerint ránk, vendégekre nem tartozó ügyeknek. A vélhetően vezető beosztású fiatalember nagyon durván leszúrta az egyik alkalmazottat, mert a rendelést nem jól vette fel, vagy nem jól adta tovább a konyhának, s emiatt ők lesütöttek valamit, amit nem kellett volna, és ez x Ft veszteséget okozott a cégnek (vagy az alkalmazottnak, ezt nem tudom, de bocsánat, nem is akarom tudni). Nagyon rossz volt ezt végighallgatni evés közben, legszívesebben odamentem volna, hogy légy szíves, ezt ne itt előttünk vitassátok már meg, s amúgy a hangnem is elég megalázó volt. Nem szeretek olyan helyre járni, ahol az alkalmazottakat nem becsülik meg.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (15)
Burger House - Nyugati Budapest - BelsőBurger House - Nyugati Budapest - BelsőBurger House - Nyugati Budapest - Étel/italBurger House - Nyugati Budapest - Étel/italBurger House - Nyugati Budapest - Étel/italBurger House - Nyugati Budapest - Étlap/itallapBurger House - Nyugati Budapest - Étel/italBurger House - Nyugati Budapest - MosdóBurger House - Nyugati Budapest - MosdóBurger House - Nyugati Budapest - MosdóBurger House - Nyugati Budapest - BelsőBurger House - Nyugati Budapest - Külső képBurger House - Nyugati Budapest - EgyébBurger House - Nyugati Budapest - EgyébBurger House - Nyugati Budapest - Külső kép

Burger House - Nyugati további értékelései

2017.10.24a párjával
Átlagos
Többször elsétáltam az étterem előtt, mire elérkezett az alkalom ara, hogy itt együnk. Az utcafronton elhelyezett étlapon megelégedéssel láttam, hogy lazacos burger is van, feleségemet, aki nem nagyon szereti a vörös húsokat, ez győzte meg. A rendelésnél hamar kiderült, hogy lazac nincs, és nem...
2016.02.23barátokkal
A Burger House alapvetően jó élményként maradt meg bennünk, ami elsősorban a hölgy kiszolgálónak köszönhettünk, aki érdeklődő volt, kommunikatív, barátkozó természetű, amit véletlenül sem kell félreérteni. Szeretem a közvetlen embereket, így aztán hamar szót értettünk. Társa, a férfi vagy...
Népszerű szállások a környéken
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Nagyerdő Debrecen - Nyugdíjas napok
Nyugdíjas napok
2024.10.31-ig
Hotel Nagyerdő Debrecen
127.200 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!