Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ha egy Burger Kingben voltál, mindben voltál

Burger King - Váci utca BudapestBurger King - Váci utca Budapest a térképen

Átlagos 2017. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. augusztus 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hogy ne legyek igazságtalan, a címbeli megjegyzésem igaz a nagy konkurrens étteremlánc éttermeire is, mivel ezek az étteremláncok kifejezetten arra gyúrnak, hogy bármelyik egységükbe is megy be az ember, mindenütt ugyanazt az ételt kapja és kb. ugyanúgy érezze magát.
Őszintén szólva nekem a két nagy étteremlánc kínálata közül a BK-é jobban bejön, mint a Mekkdöncié, kedvencem az angus marhás (bízom benne, hogy tényleg angus) szendvicsük.
Szeretem a hagymakarikájukat is (Mekkéknél ezzel még nem találkoztam), a baj az, hogy 10 alkalomból cca. 2-3-szor lehet kifogni abszolút frissen készült, ropogós hagymakarikát, de többségében inkább már megpuhult külsejű szottyadt darabokat adnak (nyilván ez sem régen készülhetett, de ha nem adják el rögtön, akkor megszottyad), ennek élvezeti értéke lényegesen kisebb. De volt már olyan is, hogy egy adagban kaptam 3 friss, ropogósat, a többi meg szottyadt volt, gondolom, ezt két eresztésből rakták össze.
Úgyhogy a családban ezt már csak szerencsekarikának hívjuk (ha az embernek szerencséje van, akkor jó, ha nincs, akkor eheti a szottyadtat.)
Úgy tűnik ugyanakkor ízlésünk nem egyezik a nagy többségével, mert pl. vannak olyan bevásárlóközpontok, ahol BK-ék és Mekkék közvetlenül egymás mellé települnek, sokszor azt látom, hogy a Meki előtt tumultus, sorállás, BK-éknál meg nem áll senki.
Na szóval, ha nincs a közelben kézműves hamburgerező, néha elmegy, bár a Super Size Me megnézése óta inkább csak egy-két havonta megyünk...:)
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Burger King - Váci utca további értékelései

2021.10.20kollégákkal
Átlagos
A Váci utcában található Burger King túlélte a pandémiát, továbbra is jönnek-mennek a vendégek. Elsők között nyitottak ki újra, és tértek vissza a helyi étkeztetésbe a korábbi kizárólag elviteles kényszermegoldás után. Ami érdekes, az a kevés külföldi, aki itt van a belvárosban, mintha mind...
2020.03.07egyedül
Nos, gyorsétterem nem a diéta hazája. Sajna egyéb okból zsírosat nem ehetek, maradt a saláta, mert az nem tűnt annak. A kávé kínálatból nekem hiányzik az az igazi amerikai nagy bögrés. A hosszú sem rossz, de nem a kedvencem. A mosdó a szomszéddal lehet közös, így oda egy forgóvillán keresztül...
2019.02.22egyedül
Átlagos
Ügyintézések közepedte gyorsan enni kellett valamit, pont kapóra jött, hogy nemmessze tőlünk itt van a jó öreg Burgerking. Belépéskor tisztaság fogadott, kedvesek, mosolygósak voltak a pultosok. Általában mindig nézem hogy tudok ugy leülni higy ne koszoljam össze a ruhámat, szerencsére itt...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
80.850 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással