Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Angyalföldi hamburgeres

Burgerland BudapestBurgerland Budapest a térképen

Átlagos 2017. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2017. szeptember 19.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Az újlipótvárosi facebook csoportban olvastam róluk, pozitív és negatív vélemények is akadtak vegyesen. Tulajdonosa egy hazai híresség, Majka, ottjártamkor nem tartózkodott az étteremben. A fő profil a burger, melyből 24 félét készítenek, emellett hot dog, saláták, néhány desszert szerepel az étlapon. Tipikus amerikai hangulatú fast food bisztró. Pipacspiros műbőr ülések, a benti teremben bárszékes asztalok, a falakon színes képek és fotók az itt megfordult celebekről. A tévéből jelenkori amerikai tuc-tuc zene szól jó hangosan, amire még ráerősít a személyzet, amikor egy általuk kedvelt nóta kezdődik.
A pultos alapvetően kedvesnek tűnt, de rosszul számolt, többet akart fizettetni, majd elfelejtette visszaadni a visszajárót.
Minden ételt frissen készítenek. Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál, a kész ételt kiviszik az asztalhoz. Sokan elvitelre vásárolnak, de a házhoz kiszállítás is népszerű a kerületben.
A zsemle gyenge minőségű, hamar kiszárad, de belül morzsalékos, könnyen szakadó. A marhahúspogácsa korrekt, fűszerezés nem emlékezetes, sütés és állag megfelelő. Az alap burgerbe friss uborka, paradicsom, lilahagyma (sok) kerül. A hamburger menü (ez a legolcsóbb menü) 1890 Ft-ba kerül, kiadós adag sült krumpli és 0,33 l-es dobozos Cola terméket tartalmaz. A krumpli frissen sütött, jó minőségű fűszeres csónakburgonya, hatalmas adag.
Az asztalok és a laminált étlap ragacsos, amúgy az étlap már nem is aktuális. Az ételek mellé nem adnak semmilyen evőeszközt. Az asztalon már érkezésemkor ott volt és végig ott is maradt előző vendégek után 2 db kiürült ásványvizes flakon.
A mosdó tisztaságával szintén vannak problémák, WC papír nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (22)
Burgerland Budapest - Külső képBurgerland Budapest - Külső képBurgerland Budapest - Külső képBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - Étlap/itallapBurgerland Budapest - Étlap/itallapBurgerland Budapest - Étlap/itallapBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - Étel/italBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - Étel/italBurgerland Budapest - Étel/italBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - MosdóBurgerland Budapest - MosdóBurgerland Budapest - Külső képBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - BelsőBurgerland Budapest - Külső képBurgerland Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.13-ig
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
77.962 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással