Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kicsit zajos, de kellemes!

Mr&Mrs Columbo Söröző Étterem BudapestMr&Mrs Columbo Söröző Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2019. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. augusztus 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Szóval szomszédommal kiruccantunk egy kis maláta ipari vizitre. Nem gondoltunk nagyot, csak egy kellemes sörzést és egy kis kajálást terveztünk. Hááát az első hely, az koppanás volt ezerrel. Ezek után sétáltunk egyet és megpróbáltunk vigaszt találni. Sajnos a belvárosban nem volt olyan hely, ami a mi igényünknek megfelelt volna... Így egy kicsit tágítottuk a vadász területet. Ekkor határoztuk el, hogy bár messze van a célterülettől, de érdemes egy kis Cseh sörtúrát tenni. Nem csalódtam! A kiválasztott hely tiszta, kellemes összhatású volt. Bár elhelyezkedéséből adódóan nagy volt a forgalom, a csendesebb időszak miatt ez bőven elviselhető volt. Később meg kimondottan kellemessé vált a terasz. Ugyanis mi kint ültünk, nem bent a pincerészben. A sör választék széles és megfelelő volt. Voltak csapolt és üveges sörök is. Elsőre mi egy-egy korsó csapoltat kértünk. Nem csalódtunk benne. Utána én váltottam üvegesre. Az még finomabb volt! Tehát a "maláta ipari továbbképzés" alapjaiban sikeres volt! Igen ám, de mi ételt is kértünk. Na ez volt az igazi meglepi. Nagy adag, csodálatosan finom kaját hoztak nekünk! A füstölt sajtos csirke szeletek kurkumás szószban igazán laktatóak, ízletesek és csodálatosan finom összhatásúak voltak! Azért én már régen nem ettem ilyen finomat! Egyszerűen lenyűgözött az étel. Tényleg házias volt, annak minden kimondott és kimondatlan előnyével! Ide érdemes jönni! Mellesleg a tulaj is nagyon kedves volt! Sőt faelszolgálásban kimondottan gyors és precíz! ide élvezet jönni!!!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Mr&Mrs Columbo Söröző Étterem további értékelései

2023.10.29barátokkal
A Szarvas téren található sörözőről sok jót hallottam, olvastam, de a nyitva tartási idő legalábbis számomra, egy kicsit szűkös. Értem ezalatt, hogy több alkalommal is zárva találtam, amikor erre jártam. A bejárat előtti széles járdaszakaszon 3 asztal volt kitéve székekkel, bent a bejárat mögött...
2023.03.23egyedül
Kiváló
Ritka eredeti cseh sörök és sörkorcsolyák. Kelleme hangulat. Gyors kiszolgálás. Kellemes környezet, nyáron terasz. Kellemes környezet és kutyabarát hely. Teraszon ernyő. A cseh sörök ritka fajtái meglepő izvilágot adnak. Az ételek speciálisak, csak itt kapható tócsnik.
2022.11.11kollégákkal
Kiváló
Sok-sok éve járok ide, családdal, barátokkal, kollégákkal... A pincének különös hangulata van ezzel a diszlettel, az étel bőséges és finom, a cseh sörök választéka hozzáillő... Csak ajánlani tudom!
Népszerű szállások a környéken
Aurora Hotel Miskolctapolca - Aurora napok
Aurora napok
2024.12.21-ig
Aurora Hotel Miskolctapolca
73.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - A Mátra felfedezése a legjobb áron
A Mátra felfedezése a legjobb áron
2026.04.12-ig
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
102.740 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló - Hőforrás napok
Hőforrás napok
2024.09.01-ig
Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló
79.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval