Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kávé, teve, pálmafa

Cafe Frei GOBUDA BudapestCafe Frei GOBUDA Budapest a térképen

2023. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2023. március 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A frissen megújított, átnevezett GOBUDA Mall emeleti része még csak részben alakult ki, a bérlők még csak ímmel-ámmal vették birtokba az üzlethelyiségeket, miközben a földszinten az INTERSPAR már ugyanúgy üzemel, mint korábban. Az emeleten a mozgólépcsők mögött kapott helyet a Café Frei lánc újabb egysége.
A rendelést a pultnál kell leadni, majd sorszám jelzi a táblán a kávék elkészültét. Egzotikus ízvilágba kalauzoltak bennünket, algériai Al-Jaziar jeges narancs karamella kávét, illetve madagaszkári rumos, fahéjas karamella kávét választottunk. Bár a karamella volt a közös nevező, de egészen más hangulatú volt a két ital. A narancsos tetejére jó adag tejszínhab is került. 950 Ft, illetve 1100 Ft volt az áruk, amit egész korrektnek véltem. Még bevállaltam a kávé mellé egy bangkoki kókuszos mangós, csokis sütit is (950 Ft), ami szintén igen kellemes és finom volt. Ez a nap nem a fogyókúráról és a kalóriaszámlálásról szólt, az biztos!
A kiszolgálás nem volt valami kedves, és az asztalokról hosszú ideig nem pakolták el a távozó vendégek üres csészéit, tányérjait. Az asztalok sem voltak letörölve a vendégek után.
A beltér hangulatos, hozza a Frei misztikus, egzotikus állat- és növénymintás dekorációját.
A kávézónak saját mosdója nincs, a bevásárlóközpont közös mellékhelyiségét lehet igénybe venni a földszinten.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Cafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - EgyébCafe Frei GOBUDA Budapest - Külső képCafe Frei GOBUDA Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.10.01-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2024.12.01-ig
Hotel Yacht Siófok
37.149 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2024.12.21-ig
Hotel Villa Völgy Eger
104.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval