Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Elkelne egy jó kávézó a mi irodánkban is

Cafe Frei - Könyves Kálmán körút BudapestCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest a térképen

2019. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. június 4.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Népliget a metrófelújítás miatt vagy pótlóbusszal, vagy az 1-es villamossal közelíthető meg, ezzel együtt egész nap hatalmas az itt elhaladó járműforgalom. A Groupama Stadion mellett, közvetlenül a sarkon épített a Telekom egy igazán grandiózus üveg-fém irodaházat, amelynek falai mellett egészen eltörpül az ember. A beltér hatalmas, csarnokszerű. A székház lobby-jában kapott helyet a Frei kávézó. (Ez most üzleti koncepciónak, stratégiának tűnik a Frei-láncnál, mert a város több pontján megtalálhatóak az új modern irodaházak földszintjén.) Nincs elszeparálva, lekerítve, és úgy alakították ki, hogy külsős vendégek is nyugodtan bejöhetnek kávézni, beszélgetni, egy kicsit relaxálni. Akár a szemben lévő buszpályaudvarról is érdemes ide átjönni, ha még van várakozási idő a busz indulásáig.
Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik, a személyzet gépies, egykedvű, senki sem mosolygott, nem ajánlottak semmit, pedig sütik is vannak a pultban. A falon kijelző mutatja a sorszámot, ha elkészült a kávé, amelyet az L alakú pult legtávolabbi pontján kell átvenni. A kijelzőt bizonyos asztaloktól egyáltalán nem látni.
Folyamatosan nagy az alapzaj, a beszélgető emberek morajlása, és a vendégek folyamatos mozgásban vannak. A telekommunikációs cég munkatársai lefutnak pár percre 1-1 gyors feketére, de vannak kisebb csoportok, akik itt tartják a megbeszélésüket is. Vannak kisebb asztalkák, normál székekkel, de néhány kényelmes, kárpitozott fotelt is találni. Hátrány, hogy mindössze 1 db konnektort találtam, ami ráadásul túl messze volt minden asztaltól. Más Frei kávézókban erre már felkészültek, és több asztalnál van elektromos csatlakozási lehetőség.
Ezúttal marokkói tejeskávét kértem (450 Ft), amiben a kitűnő minőségű kakaó adja az extrát, egyébként ez a Frei szortiment tradicionális és mennyiségre kisebb kávéi közé tartozik.
Íze karakteres, ugyanakkor bársonyos.
Az asztalokat sokadjára takarították le a pultosok, persze a vendégek is elvihették volna az üres csészéjüket a gyűjtőhelyre.
Bankkártyával lehet fizetni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (14)
Cafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Külső képCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Külső képCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Külső képCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - BelsőCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - MosdóCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - MosdóCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Étel/italCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - BelsőCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Étel/italCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Étel/italCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - BelsőCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - BelsőCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - BelsőCafe Frei - Könyves Kálmán körút Budapest - Belső

Cafe Frei - Könyves Kálmán körút további értékelései

2022.08.23egyedül
Aki miatt egyáltalán beültem volna, az a csepegtetett kávé. Mivel gyakran jövök - megyek a pult előtt, látom, hogy mintha teljesen leálltak volna a készítésével. Talán kevés a vendég és nem fogy el egy nap egy kancsóval sem?
2019.02.28kollégákkal
Talán külsősök kevesen is járhatnak ide, hisz kiesik a forgalomból, kocsival elég nehéz a környéken megállni, a metróból talán kevesen jönnek fel emiatt. De az épület óriási, rengeteg dolgozóval. Az előtérben lévő kávézóba bárki bemehet, a további kolbászolást gátolják a kapuk, és az őrök. A...
Népszerű szállások a környéken
Sokoró Fogadó Sokorópátka - Nyári kiruccanás
Nyári kiruccanás
06.15-08.31.
Sokoró Fogadó Sokorópátka
156.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval