Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Zenei képzavar

Café Montmartre BudapestCafé Montmartre Budapest a térképen

Gyenge 2016. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. október 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A kávézó Budapest egyik legfrekventáltabb pontján, a Bazilika előtti téren található, a kinti teraszról kilátással a Bazilikára. Hogy a névválasztásnak mi állhat a hátterében, azt sajnos nem tudom, de semmilyen közös pontot nem sikerült felfedeznem a kávézó és a legendás párizsi negyed között.
A hely különlegessége és egyedisége abban áll, hogy ez valójában egy Manowar szentély. Az amerikai power metal együttes nem tartozik az igazán ismert zenekarok közé, mindenesetre kétségtelen, hogy a tulajdonos vagy az üzemeltető hatalmas rajongójuk lehet, mivel a falak telis-tel vannak az együttes plakátjaival, fotóival, róluk szóló újságcikekkel. Ehhez képest nem tudtam mire vélni, hogy a tévében folyamatosan a 80-as - 90-es évek gyengécske disco slágerei szóltak meglehetősen nagy hangerővel. A Manowar őrületen kívül a kávézó nem tett rám mély benyomásokat. A gyenge, homályos fotókkal felturbozótt, laminált étlap lapjai össze-összetapadnak, ami a tisztaságot és a gondosságot kérdőjelezi meg nálam. Az árak nem a kávézó sznívonalának és minőségének, hanem sokkal inkább a környéknek szólnak. Az 590 Ft-os Segafredo gépi, jellegtelen és még csak nem is kellemesre főzött eszpresszóra még 10% kötelező szervizdíjat rászámolni finoman szólva is túlzás. Az étlapon az ételek jellemzően turistás tömegtermékek: pizza, szendvicsek, tészta és wok egytálételek (1890 Ft), némi sütemény (990 Ft/szelet), némi magyaros étek (gulyás, pörkölt), őszintén szólva nem hozott lázba.
Az italválaszték bőséges, 2 oldalon sorakoznak csak a belga sörök (1690 Ft/ 0,33 l-es üveg!!) és a borok kínálata is széles. Az italok is erősen túlárazottak, hasonlóan az ételekhez és az alkoholmentes italokhoz.
Egyszer érdekes volt megnézni, de semmi több.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Gyenge
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Café Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - EgyébCafé Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - Étlap/itallapCafé Montmartre Budapest - Étlap/itallapCafé Montmartre Budapest - Étlap/itallapCafé Montmartre Budapest - Étlap/itallapCafé Montmartre Budapest - BelsőCafé Montmartre Budapest - Étlap/itallapCafé Montmartre Budapest - Külső képCafé Montmartre Budapest - Külső képCafé Montmartre Budapest - Külső képCafé Montmartre Budapest - Külső képCafé Montmartre Budapest - Külső kép

Café Montmartre további értékelései

2016.10.27gyerekekkel
Átlagos
A Café Montmartre egészen sajátságos hely, hollywoody sztárok arcképei és Manowar ereklyék díszítik, aminek vajmi kevés köze van az elnevezéshez. Ezzel együtt mi a belteret értékeltük, elvégre szeretjük ezt a zenekart. Van egy daluk magyarul is, igaz lefordították vagy húsz nyelvre. Az árak...
Népszerű szállások a környéken
Alfa Hotel Miskolctapolca - Tavaszi wellness élmény
Tavaszi wellness élmény
2024.06.28-ig
Alfa Hotel Miskolctapolca
72.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!
Ensana Thermal Hévíz - Wellness Neked
Wellness Neked
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Hévíz
218.000 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval