Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Jó kávéhoz szól a nóta

Café Tripoli BudapestCafé Tripoli Budapest a térképen

Kiváló 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. május 4.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Helyszín Angyalföld, a 13. kerület, a Duna Pláza vonzáskörzete. Ha a megújult 3-as metróval megyünk, akkor a Gyöngyösi úti megállónál kell leszállni és a déli kijárat felé elindulni. A Babér utcában az OTP székház utáni modern irodaház aljában, a sarokban található ez a modern, részben újhullámos vonalon mozgó kávézó és bisztró. Elég jónak tűnik a hely- és a profilválasztás, sok irodista, bankár, biztosítós dolgozik itt a környéken, akik fogékonyak erre a stílusra és elegendő fizetőképes vendégkört biztosíthatnak.
Ebédidőben van 2 vagy 3 fogásos könnyed menü, ezen kívül többféle jó kinézetű szendvics, wrap, quesadilla, saláta, péksüti, a desszertek a mostanság trendi házias, ilyen-olyan mentes vonalat képviselik: répatorta (680 Ft), mákos citromtorta (680 Ft), epres-szedres pite (590 Ft). Már eléggé le volt fogyasztva az ehető kínálat pénteken délutánra, de croissant szendvicsből volt még néhány (880 Ft). Az árak ezen a környéken véleményem szerint egy kicsit magasak.

A 2 darálóban 2 féle kávé van, merthogy itt persze frissen darálnak, ezek egyike világos pörkölésű "specialty", a másik a hagyományosabb mondjuk úgy, az olaszos verzió. Én ez utóbbira szavaztam, ami szintén prémium kategóriás brazil kávé volt. Egy eszpresszó tejjel 380 Ft-ba került, a világos valamivel drágább, szerintem a kávéárak teljesen rendben vannak, nem drágállottam. A Casino Mocca kávépörkölő kávéit főzik.
Nagyon finom kekszeket lehet eszegetni a kávé mellé: gyömbéres, karamellás, narancsos amerikai cookie típusú omlós kekszek darabja 100-190 Ft.
A bejárat melletti ablaknál bárszékek és könyöklő van, míg a falnál 2 oldalon rendes asztalok, székek. Világos, napfényes a beltér is. Középen egy igazi citromfa, amely még termést is hoz.
Az asztalokra barna cukor van bekészítve a cukortartóban.
Barátságos kiszolgálás.
Figyelemre méltó, nagyon jó zenék szólnak, nemigen emlékszem rá, hogy valahol is Joy Division szólt volna a kávé mellé (ha csak otthon nem).
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Café Tripoli Budapest - Külső képCafé Tripoli Budapest - Külső képCafé Tripoli Budapest - Étel/italCafé Tripoli Budapest - Étel/italCafé Tripoli Budapest - Étel/italCafé Tripoli Budapest - BelsőCafé Tripoli Budapest - BelsőCafé Tripoli Budapest - Étel/italCafé Tripoli Budapest - Étel/italCafé Tripoli Budapest - EgyébCafé Tripoli Budapest - BelsőCafé Tripoli Budapest - Belső

Café Tripoli további értékelései

2019.03.18kollégákkal
A Váci úttól pár perc sétára található a bisztró, ahol a mostanában divatos 'egészséges életmód' keretében kínálják az ételeket, italokat. A bisztróban reggelizni, ebédelni vagy uzsonnázni is lehet: édes és sós péksütemények, szendvicsek, wrap-ek, leves, saláták kaphatók egészségtudatos (minden...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Szeged - Fergeteges csobbanás
Fergeteges csobbanás
2025.04.13-ig
Hotel Forrás Szeged
54.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Vital Zalakaros - Vital wellness
Vital wellness
2025.01.05-ig
Hotel Vital Zalakaros
Kérd ajánlatunkat!