Kellemes nyáresti vacsora

Café Vian - Liszt Ferenc tér BudapestCafé Vian - Liszt Ferenc tér Budapest a térképen

Kiváló 2014. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2014. június 17.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagyon előzékeny volt a kiszolgálás. Kutyával voltunk, azonnal hoztak vizet.A limonádét kérésemre cukor nélkül készítették. Az ételek ízletesek voltak. Teltházuk volt, mégis gördülékenyen ment minden. Jól éreztük magunkat, szívesen ajánlom mindenkinek!
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Café Vian - Liszt Ferenc tér további értékelései

2026.03.01barátokkal
Vacsorázni voltunk régen nem látott barátokkal. Étel, ital rendben volt a, pincér Márton igen segítőkész volt. Az étterme hangulatos, kellemes. A kiszolgálás gyors... Ajánlott az étterem hétköznap menü fogyasztásra, és esténként baráti vacsorára.
2023.01.21a párjával
Kellemes hely finom ételekkel, jó kiszolgálással és még kutyabarát is a hely a leghangulatosabb utcában :) Nagyon jól éreztük magunkat köszönjük mindenkinek
2020.02.22a párjával
Délutáni színházi előadásra készülve gyors ebédet enni ültünk be a most üveggel körbezárt teraszra, ami igen kellemes volt, mert kinn is voltunk, benn is voltunk, és az elektromos fűtők hatékonyan melegítettek. Még szinte le sem ültünk, a készséges pincér máris ott volt, az italokat is pillanatok...
Ensana Thermal Sárvár - Pünkösd
Ensana Thermal Sárvár
169.920 Ft / 2 fő / 3 éjtől bőv. félpanzióval
Mjus Resort & Thermal Park Körmend - Best age - nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Mjus Resort & Thermal Park Körmend
Club Dobogómajor Cserszegtomaj - Pünkösd