mary-anna étterem értékelései

Értékelései
21
23
22
28
0
1
5

Itt járt már

Lájkold vagy oszd meg mary-anna értékeléseit!

Olvasd el mary-anna étterem értékeléseit!

mary-anna értékelései

Aki jót akar, ne egyen ott!!! -

IKEA Budapest Étterem Budapest

2018. májusban járt itt
Értékelt: 2018. május 25. - 6 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Senki ne egyen az Örs vezér téri Ikeában! ! Lent ugyan tájékoztatnak, hogy a felújítás miatt más helyen van az étterem az emeleten, de a körülményekről nem. Péntek 13 óra körül óriás sor hömpölyög. Beálltunk mi is, hiszen most csak azért jöttünk, hogy egy jót ebédeljünk az Ikeában. Mire odaértünk, láttuk, műanyag, előre csomagolt kaják vannak.
Megosztom
Hangulatos étterem Budán -

Kőbüfé Étterem Budapest

2017. decemberben, családjával járt itt
Értékelt: 2017. december 28.
Karácsony előtt jártunk ott. Meglehetősen sokan voltak, mégis nagyon készségesen kerestek nekünk asztalt. A rendelésfelvétel a pultban volt, és az étel a tömeg - és az egyetlen felszolgáló- ellenére gyorsan érkezett. Ízletes, kellő hőfokú volt a leves, a főételre sem kellett sokat várni, megérkezett, hibátlan volt. A felszolgáló gyors, készséges, mosolygós volt.
Megosztom
Ahol kiutálják a vendéget -

Jerney Italian Bistro Budapest

2017. júliusban, a párjával járt itt
Értékelt: 2017. július 2.
Csak a fogadtatásról tudok írni. A teraszrészre szerettünk volna kiülni, alig voltak. A Duna-parthoz legközelebbi asztalhoz ültünk le, azonnal jött egy fiatal pincér, ha csak ketten vagyunk, üljünk beljebb ( ahol többen is dohányoztak). Mondtuk, mi direkt a kilátás, nézegetés miatt ülnénk oda, de akkor elmegyünk. "Rendben" . Volt a válasz.
Megosztom
Családi vállalkozás, ahol fontos a vendég -

Karolina Kávéház & Koktélbár Balatonfüred

2016. novemberben, barátokkal járt itt
Értékelt: 2016. november 27.
Barátokkal tértünk be a cukrászdába. Udvarias vendégfogadásban részesültünk. Mivel bizonytalan voltam a bor kiválasztásában, hoztak belőle kóstolót. A sütik finomak, szépek. A kávét úgy szolgálták fel, ahogy illene mindenhol. Kis tálcán, vízzel, tejjel. Szép is, kellemes is, finom is. Szívesen ajánlom mindenkinek. Máskor is szívesen be fogunk térni
Megosztom
Szombathely leghangulatosabb étterme -

Deck Bistro & Bar Szombathely

2016. szeptemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2016. október 9.
A Csónakázótóba benyúló terasszal, csodás kilátással, udvarias kiszolgálással várja vendégeit a Deck. Olyan különleges a választék, hogy nagyon nehéz volt a választás. A rukkolakrémleves ráknyárssal, a mediterrán paradicsomos halleves nagyon jó döntésnek bizonyult. A második fogás is telitalálat volt, a limonádéik finomak, felszolgálnak cukormentes változatot is.
Megosztom
2016. októberben, családjával járt itt
Értékelt: 2016. október 9.
Kifejezetten kiülős helyet kerestünk az októberi napfényben. Nagyon hangulatos a terasz, azonnal érkezett egy pincér. Az ételválasztás a fényképes étlapnak megfelelően könnyű volt Sosem eszem oldalast, de olyan gyönyörű volt fényképen, hogy belevágtunk. Nem bántuk meg. Isteni finom, zamatos, pirult, nem zsíros, a köret, a szósz is nagyon finom volt.
Megosztom
2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 24.
Már kétszer is étkeztünk ott. A férfipincér sokkal barátságosabb, mint a fiatal hölgy. Gyors kiszolgálás, finom ételek, kutyabarát hely. Van árnyas terasza, de sajnos minden asztalnál lehet dohányozni ( vagy nem lehet, de mégis), ez rontja a gasztronómiai élményt. Abszolút jó árfekvés, érdemes betérni!
Megosztom
A híre alapján másra számítottam -

Mészáros Cukrászda Szombathely

2016. júliusban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. július 18.
Kommersz sütemények, kelletlen kiszolgálás. Fitness választék egyáltalán nem volt. ( nem a diabetikusra gondolok, hanem az egészséges táplálkozás híveire-pl teljes kiőrlésű liszt használata)
Péntek koradélután jártunk ott, alig volt néhány sütemény, a somlói már látványnak is szörnyű volt- agyontejszínezett valami műanyag dobozban.
Megosztom
A kihalt Siófok nyitva tartó étterme -

Öreg Halász Vendéglő Siófok

2016. áprilisban, családjával járt itt
Értékelt: 2016. április 18. - 1 látogató hasznosnak vélte az értékelést
Egy konferencián voltunk Siófokon egy Ezüstparton lévő ósdi szállodában, ahol dacára a nagy számú részt vevőnek, nem lehetett ebédelni. Nagy választék nem volt, így kerültünk az Öreg halászba. Kommersz étlap, alig tudtunk választani. A pincér egyáltalán nem volt készséges, láttam, terhére vagyok a kérdéseimmel. A húsleves nagy adag volt, kétfelé tálaltattuk.
Megosztom
Jó ide betérni! -

Csikar Csárda Kőszeg

2015. novemberben, családjával (gyerekekkel) járt itt
Értékelt: 2015. december 6.
Többször jártunk már itt, soha nem okozott még csalódást. Hangulatos, barátságos hely, előzékeny kiszolgálással. Az ételek változatosak, a leveseik különösen finomak. Vadételei is isteniek, az adagok meglehetősen nagyok, mindig viszünk haza belőle. A terasza nagy népszerűségnek örvend, mivel fedett, egész sokáig használható. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.
Megosztom
3 oldalon / 22 találat


TérképX