Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Napüdvözlet

California Poké Bar Somogyi BudapestCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest a térképen

2024. februárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. február 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amilyen szomorúan indult a napom, innen olyan vidáman távoztam. Véletlenül keveredtem ide, a Kelenföldi állomásról az Etele Plaza felé vettem az irányt, tettem is egy gyors kört a vendéglátó helyes Gasztro Placcon, de nem találtam semmi kedvemre valót. Új hely nem akadt, viszont a régebbiek közül több is bezárt.
Kifelé menet a villamos és a belváros felé vettem az irányt, amikor is felbukkant ez a hely. Azt hiszem, ezek a Poké Bárok mostanság divatosak, több is nyílt belőlük városszerte, amolyan láncolatokat is alkotnak. Ez a XI. kerületi az Operánál lévővel van "láncolatban".
Családi vállalkozásnak tűnik, apuka a pultban, anyuka segít neki, kislánya itt tanul, játszik, de még a nagymama is befutott. Meg közben vendégek is, leginkább elvitelre és kiszállításra is érkezett futár.
Bár a hely neve California, ott is biztos szeretik a Pokét, de egyébként Hawaii nemzeti eledelének mondják. Minden esetre egészséges, könnyed, sok friss zöldséget, gyümölcsöt tartalmazó kalóriaszegény ételről van szó rizs, rizstészta, jégsaláta vagy barnarizs alapon, ami azért sokkal izgalmasabb, mint egy saláta.
Az ára is meglehetős, a saját "Álom Poké" 4590 Ft, az extra 4990 Ft, saját összeállítás szerint. Az előre összeállított verziók ára is 4000 Ft-tól kezdődik. Szóval közel sem olcsó az egészség. Van még többfél ramen (2290-2990 Ft) leves is, de annyira nem volt autentikus, mint egy igazi japán ramenezőben.
Én egy rizspudingot választottam, amire ropogóst és öntetet lehet választani 1-1-et 1990 Ft-ért. Én kaptam ajándékba még egy ropogóst, így a mangóöntet mellett kókusz chips és kesudió is került rá. Kellemes volt, de nem vágtam magam azért hanyatt tőle.
A kiszolgálás viszont ezen túl is nagyon kedves volt, kaptam vizet kérés nélkül, majd a végén egy ajándék kávét. Bizony, ilyen is előfordul.
Egyébként kicsi a hely, csak 3 kis asztalka van bent, viszont van egy nagyobb teraszuk, több asztallal. A jó időre.
Szűkös koedukált mosdó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (17)
California Poké Bar Somogyi Budapest - BelsőCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - BelsőCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étlap/itallapCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étlap/itallapCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étlap/itallapCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étlap/itallapCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - MosdóCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - MosdóCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/italCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/italCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - BelsőCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Külső képCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/italCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/italCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - BelsőCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/italCalifornia Poké Bar Somogyi Budapest - Étel/ital

California Poké Bar Somogyi további értékelései

2024.02.12egyedül
Mármint ZigZag után járó... szóval, hogy a kolléganő felhívta a figyelmet erre a helyre, úgy gondoltam, egy próbát nekem is megér. Tehát céltudatosan elvonultam a Somogyiba (ahol egykor évekig laktam), és be is nyitottam a nevezetes helyre. Az előzetes leírások alapján különösebben nagy...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Wellamarin Zamárdi - Napi árak
Napi árak
2024.12.30-ig
Hotel Wellamarin Zamárdi
56.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Laroba Alsóörs - Szilveszter
Szilveszter
12.29-01.01.
Hotel Laroba Alsóörs
260.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval