Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Olaszos ízek a piacon

Callum's Kávéház - Belvárosi Piac BudapestCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest a térképen

2015. októberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2015. október 27.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hold utcai piac emeletének helyeit sorra járjuk végig a kollégákkal ebédidőben, eddig a Séf utcája és a Vörös Homár viszik nálam a prímet, de a többi nem annyira felkapott étkezőhelyet is érdemes feltérképezni és kipróbálni.
A Callums a lépcső utáni sarokban van, a Bőségtál mellett, az asztalok, ahová le lehet ülni, a Callums és a Bőségtál között találhatóak. A Callums egy egyszerű kis hely, olasz fogásokat kínálnak. 2 féle leves, 2 féle pizza, melyet szeletben is lehet kapni, tészták, saláták és van némi frissensült kínálatuk is, de most a gyorsaság volt a szempont.
A paradicsomleves parmezánnal (mozzarellával is lehet kérni +100Ft) nagyon sűrű, kiadós, bazsalikomos, tömény fűszeres paradicsom ízű, határozottan erős kezdés volt. A 2. fogásnak már bőven elég volt egy szelet sonkás pizza (300 Ft), ez mondjuk elég átlagos volt, bár garantáltan frissen sült, érkezésünkkor vették ki a kemencéből.
A pultnál kell rendelni, aztán viszi mindenki a kaját, ahová akarja magának. Tálcát nem találtunk, evőeszközt, poharat, szalvétát az ajtóban lévő asztalról kell begyűjteni.
A többiek tésztát és Cézár salátát ettek, jóra - de nem kiválóra - értékelték. Az asztaloknál van kihelyezve étlap, 1 db A4-es laminált lap, viszont ahol az ételt kell kikérni és fizetni, ott nem látni egyáltalán az árakat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Callum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - Étel/italCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - BelsőCallum's Kávéház - Belvárosi Piac Budapest - Étel/ital

Callum's Kávéház - Belvárosi Piac további értékelései

2019.11.28egyedül
Kiváló
Hétköznap délután 2 óra körül jöttem ebédelni ide, előző nap itt jártam egy másik helyen, akkor néztem ki magamnak ezt az éttermet az emelet sarkában. Nagyon szívélyesen invitált az itt dolgozó, indiainak tűnő pincér-szakács. 1600 ft ért többféle menüt lehet enni, én a vajas indiai csirkés tálat...
2015.11.06barátokkal
A Hold utcai vásárcsarnok étkeztetős projectje nagyon bejött. Első alkalommal, amikor a Séf utcájában ettünk tán egy éve, a többi hely meglehetősen kongott. No nem mind, de azért látványosan itt voltak a legtöbben. Egy hete délben elég nagy volt már a tumultus. A tegnap viszont hosszú sor állt...
Népszerű szállások a környéken
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
92.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
88.339 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Barrico Thermal Hotel Demjén - Napi ár félpanziós ellátással
Napi ár félpanziós ellátással
2024.12.30-ig
Barrico Thermal Hotel Demjén
41.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval