Évek óta működő középszerű, nem autentikus, inkább turistákra fókuszáló pizzéria a Baross utca elején, közvetlenül a Szabó Endre Könyvtár épülete előtt, a benzinkút mellett. Hagyományos kerek 30 cm átmérőjű pizzékat sütnek közepes árfekvésben. A tiramisu előre csomagolt késztermék, ráadásul helyben is egy műanyag dobozban adták oda, nem egy rendes tányérban.
Az evőeszköz is előre csomagolt, eldobható. A pizzák mellett még olasz tésztákat is készítenek, A személyzet nem olasz és nem magyar, hanem török vagy arab. Nyáron árnyas teraszuk működik. A beltér befelé bővül, ahol további asztalok találhatóak. Nem jó a szellőzése a beltérnek, ételszag és állott, áporodott szag keveréke. Talán ezért is történt, hogy minden vendég a teraszon ült. A tiramisu és egy dobozos Lemon Soda együtt 2150 Ft, szóval nem egy drága hely, cserébe nem is minőségi. 3 pontra taksálom.
Ha már ott voltunk a Baross utca elején, két nápolyi stílusú Margherita és két smashed burger után gondoltam megkóstoljuk a Calzone pizzáját is. Ez trattoria zsánerű volt, hiányzott róla a bazsalikom, egészében nem volt jobb az átlagnál, harminc éve 4 pontos lett volna ez a teljesítmény, de ma már csak 3-ra elég.