Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Várakozáson felül

Capri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest BudapestCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest a térképen

Kiváló 2018. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. október 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egy pillanatra fennakadt a szemem, mikor megláttam a „képem” mellett a Capri egycsillagos értékelését. Álmomban írtam? Csak most akartam nekikezdeni! Aztán jót nevettem, mikor leesett a tantusz: azonos profilképet használunk az előttem értékelővel, csak még sosem futottunk össze az évek során.

Hát akkor jöjjön a másik véglet: mi maradéktalanul meg voltunk elégedve az étellel és a kiszolgálással egyaránt. Születésnapot ünnepeltünk egy nyolctagú társasággal. Előételekkel kezdtünk, ezek érkezésünkkor már ki voltak készítve az asztalra. Sonka, gomba, sajtok, frissen sült házi kenyérfélék, zöldségek, tálkákban csuda finom paradicsom salsa. Én be is értem volna ezzel a könnyű vacsorával, vissza kellett fognom magam, hogy ne lakjak jól a bevezető falatkákkal.

Vacsorát egy kivételével a séf ajánlatai közül választottunk. Ez hetenként változik, de az állandó étlapon is sok kedvünkre való étel szerepelt, a sokféle pizza mellett. A kiszolgálás nagyon kedves és szívélyes volt, és a telt ház ellenére nem kellett sokat várnunk az ételre.
Nyolcan hétfélét ettünk, volt köztük leves, tészta, csirke, disznó, vadhús és tengeri herkentyű, változatos köretekkel, és mindenki maximálisan meg volt elégedve az ízekkel, a gusztusos tálalással és a mennyiséggel egyaránt. Én tigrisrákot ettem salátaágyon, ami a pincérnő szerint előételnek számít, hát nem tudom, főételként mekkora adag lett volna, de 10 db jól megtermett rák terpeszkedett a kellemesen ízesített zöldfélék tetején.
A desszertek közül csak a Lávát próbálták ki ketten, ez egy brownie volt, amiből bőségesen ömlött a forró csokoládé, és vaníliafagylalt járt mellé. Azt mondták, mennyei, és az arcukat nézve elhittük nekik.
Az árak egy kicsit magasnak tűnnek első látásra – mégis „csak” egy pizzériában vagyunk –, de az ételek minősége, az alapanyagok bátor és fantáziadús párosítása indokolja az árakat. Kitűnő éttermi szolgáltatást kaptunk, nem csak a pizzaimádóknak ajánlom a helyet.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (8)
Capri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étlap/itallapCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/italCapri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest Budapest - Étel/ital

Capri Pizzéria & Fagylaltozó - Újpest további értékelései

2022.04.25a párjával
Kiváló
A környék nem bővelkedik vendéglátóhelyekből, pláne nem a jókból, de a Capri üde színfolt. Mindig kedves kiszolgálás, és finom ízek fogadnak. 2 főétel / 2 desszert / 2 üdítő összesen nem került 11 ezerbe. Máshol ez a minőség és adag sokkal többe fájna. Mindenkinek csak ajánlani tudom, de főleg az...
2019.09.03családjával
Kiváló
2019 nyarán több alkalommal is vacsoráztunk itt. Számomra nem egy egyszerű pizzéria, nagyon finomak és különlegesek az ételek, kedves a kiszolgálás. Legtöbbször nem is pizzát kértünk, mert annyi vonzó étel volt az étlapon. Férjem egyik kedvence az édesburgonya leves lett, ez azért érdekes, mert...
2018.08.24családjával
Szörnyű
Előzetesként: Közel 10 évig rendeltünk illetve az újpesti helyszínen fogyasztottunk. Mindig minőségi és finom volt amit fogyasztottunk, jó kiszolgálás és felszolgálás mellett. Majd fél év kimaradt. Sajnos a mai rendelésünk teljes csőd volt. Hatalmas döbbenet és még nagyobb csalódás. Ezt...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
Tavaszi Pihenés előfoglalási kedvezménnyel
2024.06.20-ig
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár
89.878 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Világos Hotel Balatonvilágos - Nyári csobbanás Balatonvilágoson
Nyári csobbanás Balatonvilágoson
05.31-09.07.
Világos Hotel Balatonvilágos
54.384 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval