Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rosszkor voltam rossz helyen, vagy...?

Céltorony Grill & BBQ BudapestCéltorony Grill & BBQ Budapest a térképen

Átlagos 2017. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2017. október 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Barátnőm mondta, hogy menjek el vele erre a helyre, mert ő és a párja imádják, és meg akarta nekem is mutatni ezt a kis "kuckót".
Tényleg nem tudom, hogy csak egy rossz időszakban érkeztem, vagy ő értékelte túl a helyet, de rám jó benyomást nem tett. Pedig a weboldaluk is nagyon jókat sejtetett.
Gyakorlatilag a kajak-kenu klub/raktár fölött helyezkedik el, illetve a Népszigetre átvezető lépcsőnél (ahol szorgosan masíroznak kétes kinézetű emberek, hajléktalanok stb. Ott tartózkodásunk alatt épp egy bolond ember üvöltözött a lépcső tetején, hogy leugrik...mondom, hogy kifogtam a legrosszabb napot :D), így a dunai kilátást feltétellel kezelném.
A menü folyamatosan változik, mert kézműves jellegű a konyha, ami szimpatikus, mert azt jelzi, hogy minőségre törekszenek, nem ipari előállításra, viszont, ha valami finomság beválik és egy hónap múlva már nincs az étlapon, az fáj :)
Érkezésünkkor, ami délután 5 óra volt, már jó pár alapanyag elfogyott, így pulled pork szendvicset ettem és bodza szörpöt ittam, és a szendvics tényleg kifogástalan volt, a szörp viszont íztelenre sikerült és szénsavas vízből volt, amit nem szeretek.
A kiszolgálás nagyon, de nagyon lassú volt, amiért elnézést kért a pincér, de az egyszem pulled pork szendvicsünkre 3/4 órát vártunk, pedig nem volt tele a hely.
Se kuckósnak nem találom a helyet, se kiemelkedőnek, de lehet én voltam ott a "nemzetközi káosz napon". Nekem mindenesetre egyszeri nekifutás volt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Céltorony Grill & BBQ további értékelései

2018.01.14egyedül
Többször jártam már erre, ha a Duna Plazától besétálunk egészen a Duna-partig, a gyalogos híd lábánál találjuk meg a Céltornyot. Hiába Duna-part, 13. kerület és a szomszédos előkelő Marina Part Lakónegyed, de a híd maga és annak közvetlen környéke igencsak lelombozó, estefelé egyedül szerintem...
2016.11.16barátokkal
Kiváló
A Duna Plaza mögött, a lakóparkon túl, ahol a gyaloghíd átmegy az Újpesti-szigetre található egy romantikus Duna-parti terasz, rajta Marci a tulajdonos és grillmester egy zöld UFO - egy speciális grillező-BBQ eszköz - társaságában, mellyel csodákat művel. A grill csirkétől finom salátákkal a BBQ...
2016.07.18a párjával
Kiváló
Egy blogról jutottam ide, BBQ témában. Egyből megtetszett és a hely bebizonyította, hogy nem tévedtem. Nagyon nyugodt, folyó parti környezet. Új, modern, stílusos étterem. Vicces feliratok. Nagyon finom ételek (mondjuk a hátszín kicsit rágós, de sose ettem még BBQ sütésű húst). Kézműves sör....
Népszerű szállások a környéken
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste - Pünkösd Szelestén
Pünkösd Szelestén
05.17-21.
Festetich Kastélyszálló és Zsuzsanna Hotel Szeleste
147.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval