Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Pezsgős reggeli a piacon

Champoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac BudapestChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest a térképen

2019. februárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. március 20.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Bíró Lajos mesterséf már elég jól "belakta" magát a Hold utcai Belvárosi Piacra, az emeleten lévő rántott húsos Séf utcája és a szintén húsközpontú Buja Disznók útán a földszinten egy pezsgős helyet nyitott 2018. decemberében.
A francia Lyon városának piaci hangulatát szerették volna idevarázsolni a pesti belvárosba, ahol a bőséges reggelibe jól elférnek egymás mellett a tengeri halak, a gazdagon megrakott tányérok és a finoman gyöngyöző pezsgő. Elég hedonista életérzés, de felettébb szimpatikus!
Elég sok ülőhely van, bárszékek, bárasztalok, hosszú pult, modern, de igényes berendezés, sok rézzel. A pezsgő mellé szendvicsek, tapasok, komplett meleg reggelik kérhetőek, de tematikus rendezvények idején, amelyekből 1-2 havonta akad itt a piacon délután, este is várják a vendégeket.
A leírtakból elég egyértelmáen kiviláglik, hogy ez egy drága hely, hiszen a jó pezsgő, a champagne és a tengeri herkentyűk sem tartoznak éppen az olcsóságok közé. 1-1 különleges alkalomra ajánlom inkább, akinek bejön ez az életérzés.
Egy pohár pezsgő 2200-2500 Ft-nál keződik, de akad ennél jóval drágább is. Melegszendvicsek 1100-1700 Ft között, a tapas válogatást dekagrammra (!!) mérik, 70 Ft/dkg áron.
A kiszolgálás szívélyes.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (8)
Champoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Külső képChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - BelsőChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Étlap/itallapChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Étlap/itallapChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Külső képChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Külső képChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Külső képChampoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac Budapest - Külső kép

Champoint 4 Monkeys - Belvárosi Piac további értékelései

2019.05.21gyerekekkel
Kiváló
A Champoint Bíró Lajos egysége, akinek immár, ha jól számolom, négy üzlete is van a Hold utcai vásárcsarnokban. Ez elvben egy nagyon laza pezsgőző. Meg valójában is az. Amikor osztrigáról kérdeztem a pultost, mondta, hogy hoznak seperc alatt a szomszédból, de végül egy szendvics mellett...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Marina Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.25-10.13.
Danubius Hotel Marina Balatonfüred
72.188 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes pihenés
Kedvezményes pihenés
2024.12.23-ig
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
72.288 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Napi árak
Napi árak
2025.12.24-ig
Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa
61.215 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással