Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Az emberi tényező

Cherubino Espresso Bar BudapestCherubino Espresso Bar Budapest a térképen

Gyenge 2019. májusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. június 9.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Újlipótváros csendes, a Körúttól távolabb eső részén található ez a kis kávézó, a rendőrség mögött, a gyermekrendelő közelében. Bár egy tízemeletes panelház alsó szintjén alakították ki, de egyáltalán nincs "paneles" érzése az embernek.
A kávézó előtt kialakított kiülős terasz mindig árnyékot kap, lombos fák veszik körül.
A nyitva tartási idő számomra értelmezhetetlen (10-16.30-ig), azaz aki dolgozik vagy iskolába jár, annak ez egész biztosan nem megfelelő egy ilyen lakóövezetben, így kizárásos alapon a nyugdíjasok és a kismamák lehetnek a célcsoport, bár ez utóbbi kör azért esik ki, mert nem egy bababarát hely. A beltér kicsi, rendezett, de őszintén szólva nem volt alkalmam jobban körbenézni, mert a pultos-barista tulajdonos (?) nem volt kedves egyáltalán. Én úgy vagyok vele, hogy nem szívesen tartózkodom olyan helyen, ahol nem látnak szívesen.
A teraszon ültem le, a kávét felszolgálták. Egy eszpresszó tejjel 490 Ft. Hagyományos, olasz pörkölésű, Café l'Antico 1490-es márka, 90% Arabica Közép-Amerika szelektált ültetvényeiről, 10% Robusta.
A honlapjuk alapján egy szimpatikus családi vállalkozás története bontakozott ki, sajnos személyesen nem ezt tapasztaltam.
A szomszédos asztalnál láttam jó kiállású péksütiket (croissant, csokis csiga), valamint az étlap szerint helyben készítenek grillezett ciabatta szendvicseket.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (18)
Cherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - EgyébCherubino Espresso Bar Budapest - Külső képCherubino Espresso Bar Budapest - Külső képCherubino Espresso Bar Budapest - BelsőCherubino Espresso Bar Budapest - BelsőCherubino Espresso Bar Budapest - Külső képCherubino Espresso Bar Budapest - Külső képCherubino Espresso Bar Budapest - BelsőCherubino Espresso Bar Budapest - Belső

Cherubino Espresso Bar további értékelései

2022.07.01egyedül
Kiváló
Erről az újlipótvárosi kávézóról írtam már korábban egy nem éppen pozitív értékelést. De minden hely és mindenki megérdemel egy újabb esélyt, és milyen jó döntés volt ez! A vendégeket egy kedves lány szolgálta ki, mosolygós, szolid, szimpatikus. Ittam egy korrekt eszpresszót (550 Ft+50 Ft a tej),...
2019.06.09a párjával
Kiváló
A felszolgált Caffe L'antico kávėból főzött presszó kávé nagyon ízlett. Úgyszintén a frissen sütött croissant is. Nekem nagyon kellemes tapasztalatom volt a baristával: kedves, udvarias, ahogy az ember elvárja. Ha erre járok, biztos máskor is betérek egy finom kávéra! Másnak is ajánlom ezt...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
89.250 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval