Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Nem a bónuszon múlik

Chili's Burger BudapestChili's Burger Budapest a térképen

Átlagos 2018. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Egyik előttem értékelő harciasan kikel a bónuszok ellen. Pedig ahol büdös olajszag terjeng és modortalan a kiszolgáló, ott teljes áron is ugyanazt az "élményt" kapja a vendég, ennek a bónuszhoz semmi köze.
Mi gyakran kihasználjuk ezt a kedvezményes "ismerkedési lehetőséget". A gyorsbüféktől kezdve a külföldi vendégek által is kedvelt, panorámás étteremig sok helyen jártunk bónusszal. Sok jó helyet fedeztünk fel így, ahová aztán bónusz nélkül is rendszeresen visszajárunk.

A Chili's Burgerbe is bónusszal mentem, dupla húsos, cheddar sajtos, baconos hamburgert vettem sült krumplival, és választhattam hozzá egy félliteres üdítőt. Elvitelre kértem, és bár nem kellett túl sokat várnom, míg elkészült, tényleg nehéz volt elviselni a rossz levegőt. Pár perc után már a torkom kaparta a használt olajszag. Pedig a sütőlap fölött, teljes hosszában díszeleg egy elszívó, talán meg kellene nézetni egy szerelővel.
A kiszolgálással nem volt probléma, három mosolygós fiatalember tüsténtkedett, kettő a pult mögött, egy pedig folyamatosan takarított, törölgetett.
A hamburgerről: finom volt a fekete szezámmaggal megszórt buci. A két húspogácsa jóízű volt, és jól is volt sütve. A kettőt egy vékonyka sajtszelet ragasztotta össze, még egy szelet nem ártott volna bele. A bacon intenzív íze jól érvényesült. A zöldségféle szinte teljesen hiányzott, mutatóban volt benne két kisujjnyi csík jégsaláta. Pedig az kapható egész télen, és nem is drága. Ezen kívül pár karika lila hagyma, más semmi. Valami kis szósz, de olyan minimális, hogy nem is tudtam azonosítani. Jó, hogy elvitelre kértem, mert itthon fel tudtam turbózni még egy kis jégsalátával, paradicsommal, majonézzel. Így aztán sikerült összehozni egy isteni hamburgert vacsorára.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (1)
Chili's Burger Budapest - Étel/ital

Chili's Burger további értékelései

2018.11.25gyerekekkel
A Chili Burgerre fiam jóbarátja figyelt fel, aki nagy foci-rajongó [moderálva - a szerk.]. Ott reklámozták a helyet, így amikor elindultunk a Nightwish koncertre s az autó orrát Budapest fele irányítottuk, a srác jelezte előre, hogy feltétlen elmenne a Chili burgerbe. Nem akartam kedvét szegni,...
2018.01.12egyedül
Gyenge
Bónuszbrigádos kuponnal jártam itt, egy délután 16.00 után beváltható gyros tálra 990 Ft-ért. A Vámház körúton található gyorsétterem kívülről semmi extra, elég informatív, hívogató, színes ételfotók és kedvező(nek tűnő) árfekvés. Borzasztó ételszag és sütőolajszag van benn, még úgy is, hogy...
2018.01.11egyedül
Gyenge
Belépve mellbevágott a torokkaparó égett olaj- vagy zsírszag, amit sajnos a ruhámon egész este éreztem. A hely sem volt vendégmarasztaló. A Gyros tál barna papírtálcán, ill. papírdobozban érkezett, hozzá eldobható műanyag evőeszköz járt.Már ez elnyerte nemtetszésemet, szerintem a mosogatás sokkal...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
121.890 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
34.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval