Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tésztába rejtett sonka és sajt

Ciao Bella BudapestCiao Bella Budapest a térképen

Átlagos 2019. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2019. október 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén nyáron megnyitott olasz ételekre és leginkább külföldi turistákra specializálódott étterem a Zsinagóga közelében, a Dob utca elején. Abszolút nem ide indultam, viszont ügyintézés közben észrevettem, hogy ez valami új hely, korábban valami más működött itt, persze szintén vendéglátó hely, talán szintén valami bisztró vagy kávézó.
Előnyös, hogy van kiülős teraszuk, a külföldiek inkább azt preferálták, szerintem túl meleg volt az idő.
Talán tucatnyi ismertebb pizza 1590-2290 Ft között (minden étel ára euróban is szerepelt az étlapon), úgy tűnik, olasz konyha ide vagy oda, de a gulyás mégiscsak megkerülhetetlen (1190 Ft), hasonlóképpen ismert tészták, 6 féle, a pizzákkal azonos árfekvésben, napi desszert, kávé. Nem egy fantáziadús koncepció, de ettől még működhet. Az étterem kicsi, de tiszta, csinos, kellemes. A személyzet is megfelelő, de nem kiemelkedő semmiben.
Sonkás-sajtos-rukkolás calzone-t, azaz töltött-hajtogatott pizzát kértem, miért ne alapon. (1690 Ft). Nekem az adag bőségesen elegendő volt, sőt sok is, nem tudtam megenni. Az étel kivitelezése, a felhasznált alapanyagok átlagos. Árban az éppen még belefér kategória (a szervizdíj nélkül), ezen a környéken elfogadható. Törzshely nem lesz, de nem is intenék óva senkit attól, hogy benézzen ide, ha éppen úgy adódik. Azt nem tudom, hogy egy ilyen étterem mennyire lehet hosszabb távon versenyképes.
Kötelező szervizdíj 10%.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (12)
Ciao Bella Budapest - Étel/italCiao Bella Budapest - Étel/italCiao Bella Budapest - BelsőCiao Bella Budapest - BelsőCiao Bella Budapest - Külső képCiao Bella Budapest - Külső képCiao Bella Budapest - BelsőCiao Bella Budapest - BelsőCiao Bella Budapest - Étlap/itallapCiao Bella Budapest - Étlap/itallapCiao Bella Budapest - Étlap/itallapCiao Bella Budapest - Étlap/itallap
Népszerű szállások a környéken
Hotel Forrás Zalakaros - Félpanziós ajánlat
Félpanziós ajánlat
2025.01.02-ig
Hotel Forrás Zalakaros
18.915 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Senior csomag örökifjaknak
2024.12.24-ig
Hotel Lövér Sopron
67.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Oxigén Family Hotel Noszvaj - Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
Oxigén Wellness Félpanzióval - teljes előrefizetéssel
2025.01.01-ig
Oxigén Family Hotel Noszvaj
Kérd ajánlatunkat!