Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Meggyes beugró

Craft Head - Brewpub & Bistro BudapestCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest a térképen

Kiváló 2022. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. március 19.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A forgalmas Rákóczi úton, kb. félúton a Blaha Lujza tér és az Astoria között a korábbi Neked Csak Dezső, illetve még előtte már a nevére sem emlékszem vendáglátóhelyen Craft Head néven folytatják tovább. Nekem ez a mostani társaság volt a legszimpatikusabb. A beltér beosztása nem változott, hosszú L alakú pult, mindkét oldalon asztalok, kisebb-nagyobb társaságok részére. Asztalfoglalás hétvégére, estére erősen ajánlott!
20 sörcsapon jóféle craft sörök, további számtalan üveges és dobozos sör, az egyéb alkoholokat már nem is említem, azokban nem merültem el. De tudom, hogy whisky, gin, rum és koktél vonalon is erős a felhozatal.
Igazából egész máshová indultam, csak túlságosan korán érkeztem volna meg a közeli találkahelyre, emiatt ugrottam be még ide is, de csak egy italra. Ezt el is mondtam az érkezéskor az ajtóban fogadó pincérnek, de ennek ellenére kedvesen, készségesen fogadtak, segítettek a választásban, több asztalt is felajánlottak.
Rohozec cseh meggyes lager sörét választottam, ez elég lágy, csajos, az alkohol százaléka is alacsony (3,9%), éppen ilyesmire vágytam. A sörfőzde nem volt számomra ismerős, mondjuk, nem is vagyok guru a témában.
Árban elég kedvezőnek mondanám, 550 Ft volt a 2 dl (de többet kaptam mennyiségre), plusz 12% szervizdíj, de így együtt is csak kicsivel 600 Ft felett fizettem.
Bisztrós vagány ételeket kínálnak, az előtételek közül a velőscsontot emelném ki, amit Waldorf salátával és tormahabbal kínálnak, a főételek közül pedig a szarvast vadasan szalvétagombóccal, de steak-et is tartanak az étlapon. Egyértelműen ajánlott hely!
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (13)
Craft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - EgyébCraft Head - Brewpub & Bistro Budapest - Egyéb

Craft Head - Brewpub & Bistro további értékelései

2023.04.24barátokkal
Kiváló
De hogyan kerülsz ide? Volt ez a hely már mindenféle az idők során, most sem célzottan ide készültünk, de az Erkel Színházban volt szombat este a Virsky ukrán néptáncegyüttes, megdöbbentően élvezetes előadás, azután ismerősökkel találkoztunk ott a helyszínen, a nagy örömből rögtön adódott, hogy...
2023.01.26barátokkal
Kiváló
Neked csak Dezső által kiképezett, kiváló adottságú Rákóczi úti ingatlant a járvány után egy új csapat vette ki, akik Craft Head néven folytatják, megőrizve a korábbi profilt. Sört főznek, s persze csapolnak, korrekt konyhát működtetnek. A beltér alaphangulata nem változott: az L betűt formázó...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
2024.12.23-ig
Ensana Thermal Aqua Hévíz
100.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től all inclusive ellátással
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza - Nyári élmények itthon
Nyári élmények itthon
06.10-09.01.
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza
125.848 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval