Csevapivo Balkan Grill & Beer Budapest

2 vendég értékelése alapján

50%
50%
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Napfény Zalakaros - Senior ajánlat 60 év felettieknek
Hotel Napfény Zalakaros
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló - Napi ár reggelivel
Hunguest Hotel Apollo Hajdúszoboszló
39.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel

Csevapivo Balkan Grill & Beer Budapest vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 102 városban járt márFelfedező - 166 helyen első értékelőNépszerű író - 26 hasznos szavazat5 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 4243 feltöltött kép
Átlagos 2026. január 30.a párjával járt itt
Annyi dicsérő értékelést olvastunk erről a helyről, és szeretjük is a szerb konyha ízeit, ezért nagy reményekkel mentünk hozzájuk ebédelni egy ronda, esős, hideg napon. És minden jól is indult. A hely kifejezetten barátságosan van berendezve, és egy nagyon kedves, kellemesen laza, jó humorú ifjú kiszolgálónő fogadott bennünket, aki végig roppant segítőkész is volt, hogy eligazodjunk a kínálatban.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 274 városban járt márFelfedező - 4076 helyen első értékelőNépszerű író - 2494 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 115116 feltöltött kép
Kiváló 2023. október 7.egyedül járt itt
Idén júniusban egy korábbi, nem túl jó étterem helyén (nem véletlenül zárt be) egy balkáni étterem nyitott meg, amelyet én nagy örömmel fogadtam több ok miatt is. Egyrészt itt lakunk a közelben, másrészt ilyen jellegű vendéglő nem volt a környéken, harmadrészt, és talán ez a legfontosabb, szeretem ezt az ízvilágot, amit a szerb, délszláv konyha nyújt.
Csevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Külső képCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - EgyébCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - MosdóCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étel/italCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étel/italCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étel/italCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étel/italCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étel/italCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - BelsőCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étlap/itallapCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Étlap/itallapCsevapivo Balkan Grill & Beer Budapest - Belső
Még több kép (14 db) >>