2026. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2026. június 30.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dang Muoi vietnámi étterem az Attila úton az egyik kedvenc helyem, ahová szinte mindig betérek, ha a környéken járok. Már az első alkalommal megfogott a családias hangulat és az, hogy valóban egy szeretettel működtetett családi vállalkozásról van szó.
A személyzet mindig kedves, mosolygós és rendkívül segítőkész. Ha valaki még nem ismeri a vietnámi konyhát, türelmesen elmagyarázzák az egyes fogásokat, segítenek a választásban, így az első látogatás is kellemes élmény. Jó érzés olyan helyre érkezni, ahol valóban figyelnek a vendégekre.
Az ételek minden alkalommal nagyon finomak, frissek és ízletesek. Az adagok bőségesek, így az ár-érték arány is kiváló. Külön pozitívum, hogy a levesekből vegán változat is elérhető, így azok is könnyen találnak megfelelő fogást, akik növényi étrendet követnek vagy éppen húsmentes ételt szeretnének.
Az étterem mindig tiszta és rendezett. A minimalista berendezés kellemes, nyugodt környezetet teremt, ahol jó elfogyasztani egy ebédet vagy vacsorát. Bár a hely nem nagy, ettől csak még otthonosabb a hangulata.
Nekem az is nagy előny, hogy eddig mindig találtam parkolóhelyet a közelben, így autóval is kényelmesen megközelíthető. Hétvégén azonban érdemes előre asztalt foglalni, mert nem véletlenül nagyon népszerű, gyakran tele van.
Összességében csak ajánlani tudom ezt a helyet. Finom, autentikus vietnámi ételek, kedves és figyelmes kiszolgálás, családias légkör, tisztaság és bőséges adagok, számomra minden adott egy jó éttermi élményhez. Biztos vagyok benne, hogy még sokszor visszatérek.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Dang Muoi Pho Bistro - Attila út további értékelései
2024.11.28egyedül
![]()
Késő délután valahol a Vérmezőn vergődtem, nagyon hamar leszáll az est, és kb. a park közepén lehettem, ami ilyenkor olyan, mint egy sötét erdő. Azon tanakodtam, hogy ma még nem ettem, és egyik irányban van a Vagon, az egy jó és megbízható hely, régen voltam ott, a másik irányba meg a Dang Muoi,...
2019.07.21a párjával
![]()
A Dang Muoi vietnami lánc több étteremmel rendelkezik a fővárosban, évek óta kínálnak vietnami ételeket, melyek közül a pho levest tett szert a legnagyobb ismertségre a magyar vendégek körében. Azt nem mondanám, hogy a városban náluk lehet a legfinomabb pho-t enni, de a korábban másik Dang...
2018.10.11egyedül
![]()
A napokban egy vietnami étteremben, szabad asztal hiányában leültettek egy úrhoz, aki szívélyesen megengedte, hogy a társaságában fogyasszam el kedvenc pho-mat. ha már így összehozott bennünket a helyszűke, pár szót váltottunk is, és lelkesen ajánlotta az Attila úti vietnami éttermet, hogy itt is...
Thermal Hotel Balance Lenti
Portobello Hotel Esztergom