Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek pho

Dang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út BudapestDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest a térképen

2017. januárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dang muoi hálózat a kedvenceim közé tartozik, mióta elolvastam a talán 2013-as (vagy 2012-es) kiadású Top 100 gasztro-kaland című Dining Guide kiadványban a róluk szóló cikket. A nagyobbik fiam azóta is fújja, hogy Dang a csapádapa, Muoi az anya és hogy hány gyerekük van.
Voltunk kint a kölkökkel a Józsefvárosi piacon is az éttermükben, egy jóbarátommal az Ernő utcában is, amíg ők vitték, most más néven vélhetően más csapat csinálja. Majd szép sorban látogattam az egyes egységeket, a Nagymező utcait, az Attila útit, a Villányi útit s most beleakadtam tiszta véletlenül a Kolosy tér mellett levő Bécsi útiba.
Itt is tekercseket (nyárit és tavaszit) rendeltem volna valamint pho-t, de mivel a szakács már nem emlékszem milyen okból aznap elég hamar elment, csak pho-t lehetett enni. Ezért csomagolva kértem egy adagot, pontosabban nem is ezért, hanem egyrészt azért, mert sejtettem, hogy apám boldog lesz, ha hazavisszük Neki egyik kedvenc levesét, másrészt azért, mert anyám nem bírja a hideget és bizony elég hideg volt a vendéglőben.
Úgyhogy hazavittük a rendkívül ügyesen csomagolt levest, ami nagyon komoly adag. 1500 forint volt a marhaszegyből készült lé, az tűnt fel, hogy íze sokkal karakteresebb, mint a legutóbb a Bosnyák pho-ban és a Quan non-ban evett pho-k.
Nem mintha azok rosszak lettek volna.
Egy jókora műanyagedényben volt a rizstészta, a csíra, zöld hagyma, zöld koriander, lime és csili (egy egész chili) és egy másikban nylonzacskóban a leves, mely még meleg volt mire hazaértünk egy másfél-két órával később. Hárman ettünk belőle, szinte jóllakásig.
Nagyon jó élmény volt ez, de ha realisták vagyunk, akkor összességében csak 4 pont a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (16)
Dang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Külső képDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - BelsőDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - BelsőDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - EgyébDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étlap/itallapDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étel/italDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étel/italDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étel/italDang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út Budapest - Étel/ital

Dang Muoi Vietnami Étterem - Bécsi út további értékelései

2017.10.06egyedül
Átlagos
Úúú, hol is kezdjem? A jóval vagy a rosszal? Szeretem az egzotikus ízeket, az ázsiai konyhát is általában. Ide is reményekkel tértem be és őszinte kíváncsisággal. Azután, khmmm... na jó, az egy dolog, hogy egy ázsiai étteremben a pincérlány inkább legyen karcsú kelet-ázsiai kedves, mint egy...
Népszerű szállások a környéken
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Wellness élmények előfoglalással
2024.11.01-ig
Ensana Thermal Sárvár
75.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től bőv. félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
66.948 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval