Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Némi kedvesség csodát tehetne

Dani Kisvendéglő BudapestDani Kisvendéglő Budapest a térképen

Gyenge 2016. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. április 25.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Dani kisvendéglőben bő húsz éve jártam, egyszerű, korrekt házias ételeket kínált, tipikus kockás abroszos környezetben. Az azóta eltelt két évtizedben nem sokat változott a hely.
A minap Hűvösvölgyben járva gondoltam betérek egy kávéra, illetve, ha netán van már konyha egy ilyen korai órában – a blokkon 8 óra 14 perc szerepel – akkor eszem egy pacalpörköltet. Annál is inkább, hogy a nemrégiben beszéltük egy jóbarátunkkal, hogy milyen jó is a pacal reggelire és hogy van egy szálloda Mezőkövesden, ahol a reggeli svédasztalhoz a pacal is hozzátartozik.
Mint megtudtam, a konyha 11 órától üzemel, így aztán egy kávét ittam, ami 250 ftba került és iható volt. Ittam volna teát, de csak aromatizált változatokkal szolgáltak, ráadásul sem mézük, sem citromjuk nem volt.
A kiszolgálás cseppet sem kedves, mosoly nincs, de még a köszönömre sincs szívesen vagy én is köszönöm. Rádió szól, ami elég idegesítő. Úgyhogy hiába az otthonos, szerethető környezet, a baráti díjszabás, a vonzó magyaros étlap, egyhamar nem fogok ide ismét betérni. Talán újabb húsz év múlva, ha megérjük.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (6)
Dani Kisvendéglő Budapest - BelsőDani Kisvendéglő Budapest - BelsőDani Kisvendéglő Budapest - EgyébDani Kisvendéglő Budapest - Étel/italDani Kisvendéglő Budapest - BelsőDani Kisvendéglő Budapest - Külső kép

Dani Kisvendéglő további értékelései

2016.05.28barátokkal
Kiváló
Hangulatos hely,nagyon finomak az ételek és bőséges adagot adnak!Bármit elkészitenek amit enni szeretnénk.Bőven megéri az árát!Elvitelre is van lehetőség.Barátokkal tértem be,halk kellemes zene mellett bőségesen megebédeltünk és italoztunk.Mindenkinek csak ajánlani tudom ha egy kis...
Népszerű szállások a környéken
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
2024.10.11-ig
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
57.750 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Nyár a tavon
Nyár a tavon
07.05-08.16.
Vital Hotel Nautis Gárdony
154.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval