Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mázli és a gazdik

Deszka BudapestDeszka Budapest a térképen

Kiváló 2023. májusban járt ittÉrtékelt: 2023. szeptember 8.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Idén év elején megnyitott fiatalos, vagány bisztró, reggeliző, brunchozó az V. kerületi Veres Pálné utcában. Nem túl nagy alapterület, barátságos, életvidám berendezéssel, kint kis terasz. Két fiatalember vezeti a helyet, egyikük kutyusa Mázli, aki azonnal belopja magát minden vendég szívébe, én sem voltam ezzel másképp. Kutya a konyhába nem való, ez itt sincs másképp, a kutyus nagyon kedves és jól nevelt, de közben éberen figyelt minden mozzanatra, rezdülésre, fontos eseményre.
A rövidke egy oldalas lapon gyakorlatilag tartalmas, kiadós reggelik szerepelnek, amelyeket egész nap ehetünk, a nyitva tartási időben (8.30-16.00 óra között), mellé nemcsak kiváló kávét, de akár egy pohár bort, koktélt vagy pezsgőt is leküldhetünk, mondjuk én nem, mert munkából mentem ki ebédidőben. Hétvégente a séf valami meglepetéssel szokott előrukkolni.
A csoportosítás édesekre és sósokra oszlik, ezen belül nemzetközi a kínálat, a magyaros fogások mellett a francia, angol és spanyol vonal is befigyel. Az édes reggelik 1700-2790 Ft között árazódnak, a sósak ennél magasabban, 3500-4190 Ft között, amit én V. kerület ide vagy oda, egy kissé túlárazottnak éreztem, pláne, hogy még kötelező szervizdíjat is felszámolnak (12%). Az is igaz, hogy tényleg kitett magáért a séf, a The Goat névre hallgató fogás egy jó kis ebéd egytálételnek is beillett (3890 Ft). Pirított kovászos kenyéren grillezett kecskesajt, céklalekvár, körte kétféle megjelenésben, zöld pesto, jégcsapretek, tökmag.
A limonádék között érdekesebb ízűek az uborkás, mentás és a hibiszkuszos (1500 Ft/4 dl).
Igazán vendégbarát a kiszolgálás és az egész közeg nagyon emberi, barátságos. Jó volt itt lenni, jó volt itt enni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Deszka Budapest - Étlap/itallapDeszka Budapest - BelsőDeszka Budapest - BelsőDeszka Budapest - Étel/italDeszka Budapest - Étel/italDeszka Budapest - Étel/italDeszka Budapest - BelsőDeszka Budapest - BelsőDeszka Budapest - BelsőDeszka Budapest - Külső kép
Népszerű szállások a környéken
Hotel Stáció Vecsés - Nyári csobbanás
Nyári csobbanás
2024.09.02-ig
Hotel Stáció Vecsés
94.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Belenus Zalakaros - Belenus pihenés hétköznapokon
Belenus pihenés hétköznapokon
2025.02.28-ig
Hotel Belenus Zalakaros
113.730 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
Senior csomag nyugdíjas igazolvánnyal rendelkezők részére
2024.12.23-ig
Silver Hotel Hajdúszoboszló
89.976 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval