Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Itt is voltunk

Pastano Trattoria BudapestPastano Trattoria Budapest a térképen

Átlagos 2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 20.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Kora délután jártunk az étteremben, ebéd- és vacsoraidő közt félidőben. Így abból, hogy rajtunk kívül csak egyetlen vendég volt, nem lehet következtetést levonni a forgalmat és a hangulatot illetően.
A berendezés... finoman szólva eklektikus. Az ormótlan műkandallót díszítő műmárvány szobrok és a piros kockás abrosz valahogy nem passzolnak össze. El kellene dönteni, hogy "elegáns" étteremnek vagy családias kisvendéglőnek akarnak látszani.
Szeretünk felkészülni, már otthon (a neten) belenézni az étlapba. Ez most nem sikerült, az étterem "Étlap" címen felsorolja az ételeket, csak épp az árakat felejtették el mellé írni. Ez a korrektnek nem nevezhető eljárás nem erősítette a bizalmunkat... De talán jobb is, hogy nem láttuk előre, hogy a ház specialitása az egyszemélyes Dióhéj-tál 9990 Ft-ért, mert be se mertünk volna menni.
Ehhez képest kellemes csalódás ért, elfogadható áron ízletes ételeket kaptunk. A Dióhéj módra készült csirkemell grillezett zöldségkörettel igen jó választás volt. Guszta, finom és pont elég. A párom már nem járt ilyen jól a hatalmas adag krumplipüré tetejére biggyesztett miniatűr Dijoni sertésszelettel, de az íze annak is kifogástalan volt.
Azért választottuk ezt az éttermet, mert tudtuk, hogy a környéken lesz dolgunk, és szeretünk új helyeket kipróbálni. Egy próbát megért, de nem fogunk visszajárni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:

Pastano Trattoria további értékelései

2015.07.21a párjával
Gyenge
A férjemmel voltunk az étteremben névnapja alkalmából. Bónusz brigád kuponnal mentünk, foglatunk helyet 2 nappal előbb.Érkezésünkkor az étterem üres volt csak a kert helyiségben voltak.Sajnos mi nem kaphattunk ott helyet mert volt egy nagyobb csoport. 2 felszolgáló volt akik nem igazán voltak a...
2015.02.03a párjával
Párommal vacsoráztunk egyik péntek este a helyen, Brigád bónuszt felhasználva. A következőket fogyasztottuk: A párom Töltött Csirkemell Filét „Dióhéj” Módra burgonya krokettel. Ránézésre elég kicsi adagnak tűnt, 5-6 rúd krokett volt a tányéron, mellette két közepes méretű töltött...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
90.100 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
34.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással