Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A célnak megfelel

Don Roberto Pizzéria BudapestDon Roberto Pizzéria Budapest a térképen

Átlagos 2017. januárban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2017. január 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Főként gyors ebédre szoktunk ide beülni kollégáimmal hétköznapokon, mert a környék kantinjaihoz képest jóval magasabb színvonalú ételeket kínál eléggé kedvező áron.
Lokáció szempontjából...nos, Róbert Károly krt. Nem a kerület legelőnyösebb része, és kívülről észre se lehet venni, hogy amúgy egy elég kulturált étterem lapul itt, főleg, hogy egy dohánybolt mellett helyezkedik el.
Azonban belül nagyon szép, van egy hátsó része is, ahol picit elkülönül az amúgy kis helyen levő sok vendég. A mosdója pedig hibátlanul tiszta.
Az ételek nem drágák, és viszonylag jó adagokat adnak, ezért ebédidőtájt a környező irodaházakból érkező emberek töltik fel.
Van napi menükínálatuk, ami hétköznap 990,-ért egy levest-főételt, vagy főétel-desszertet ad és rendszerint szuper minőségű.
A tésztáik nagyon finomak, a pizzáik is elég jók (bár abban nekem megvan a kedvenc éttermem, így nem vagyok objekítv :) ).
Az egyetlen ami számomra hiányos, az a kiszolgálás. Az amúgy kedves pincérek nem sokszor vannak topon. Némelyikük elég modoros, aki sokszor összekeveri a "jófejséget" a hanyagsággal.
Meleg zöld tea helyett, ice teát hoz, ketten kérünk menüt és harmadikunknak is kihozza, és ha felhívjuk a figyelmét rá, láthatóan kinyilvánítja nemtetszését.
Belépéskor-távozáskor köszönök hangosan, sokszor mégsem érkezik válasz.
Mivel nem nagy volumenű vacsorákat töltünk itt el, ezért nem hatalmas probléma ez, de szemet szúr, és aki több pénzt hagy ott, annak valószínű többet nyom a latba a kiszolgálás minősége is.
Az ételek miatt megéri ide betérni, de külön nem keresném fel ezt a helyet, ha nem a közelében tölteném hétköznapjaimat.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Don Roberto Pizzéria további értékelései

2020.09.13egyedül
Évek óta működő, a környéken kiszállítást is vállaló olasz étterem és pizzéria Angyalföldön, különösen forgalmas, jó megközelíthetőségű helyen az Árpád híd metróállomás közelében. A bejárat a forgalmas Róbert Károly körútról nyílik. Az első teremből, ahol a bárpult is található, hátra még...
2019.06.09barátokkal
Kiváló
Én nyitástól követem az étterem változásait, és a választékát. Nagyon sok éve mondom, hogy a legjobb pizzát itt lehet enni, és ezt még nem döntötte meg nálam semmi. Még emlékszem az aprócska helyre, ahol csak pár pad volt, de kemencében sütötték a pizzát. Nem véletlen nem is igen mentünk máshová...
2017.08.30a párjával
Átlagos
Az utobbi hetekben ketszer jartunk az etteremben. A Robert K körut nem a legkedvezöbb helye az ettermeknek. A kiszolgalas kedves, gyors, figyelmes. Elsö alkalommal pizzat ettunk. Nekunk erösebb fuszerezes hianyzott, pl oregano, timjan. Elkelne az asztalokra kikeszitett so es paprika melle mas...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak 2024
Senior csomag örökifjaknak 2024
2024.12.21-ig
Hotel Lövér Sopron
71.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Fagus Hotel Sopron - Kedvezményes ajánlat
Kedvezményes ajánlat
2024.12.23-ig
Fagus Hotel Sopron
95.645 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat
2 éjszakás ajánlat
2024.12.21-ig
Hotel Elixír Mórahalom
76.480 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval