Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A leves megmentette

Don Roberto Pizzéria BudapestDon Roberto Pizzéria Budapest a térképen

2020. januárban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 13.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta működő, a környéken kiszállítást is vállaló olasz étterem és pizzéria Angyalföldön, különösen forgalmas, jó megközelíthetőségű helyen az Árpád híd metróállomás közelében.
A bejárat a forgalmas Róbert Károly körútról nyílik. Az első teremből, ahol a bárpult is található, hátra még nyílik egy sokkal nagyobb, tágas vendégtér.
A meglehetősen hosszú étlapot a pizzák uralják, de elég sokféle olasz stílusú tésztaétel, saláta is található, de vannak, levesek, desszertek is. Néhány étel nem kifejezetten olasz, inkább ismertebb fogások.
Az étel 3 és 4 között billeg, de ezúttal a leves miatt felfelé kerekítettem.
Először egy húslevessel (590 Ft) indítottam, az étlap szerint "gazdagon", és valóban volt is benne elég szépen csirkeaprólék, zöldség, zöldborsó, a csigatészta mellett. Kiadós, tartalmas, korrekt.
Főételként egy klasszikust, milánói spagettit (1790 Ft) kértem, ami szintén kiadós volt, de átütőnek nem mondanám, inkább átlagos. Mind a tészta, mind a sajt és a szósz is, a tetejére gazdagon - sőt, túl gazdagon - rászórt rukkola viszont nem volt friss, kissé már fonnyadós volt.
Az elviteles dobozért 150 Ft-ot kellett pluszban fizetni.
A személyzet profi, a konyha folyamatosan dolgozott, közepes időt kellett várni. Elég sok telefonos rendelésük volt, és az étteremben is több asztalnál ültek.
A beltér olaszos hangulatú, de nincs túltolva a toszkán életérzés.
A mosdó felújított, kulturált.
Szolid 2 fogás egy üdítővel kijön 3ezerből.
A pizzák 1700 Ft-tól indulnak, hagyományos kerek pizzát sütnek.
Kötelező szervizdíj nincs.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (16)
Don Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - Külső képDon Roberto Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDon Roberto Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDon Roberto Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDon Roberto Pizzéria Budapest - Étlap/itallapDon Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - Étel/italDon Roberto Pizzéria Budapest - Étel/italDon Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - BelsőDon Roberto Pizzéria Budapest - MosdóDon Roberto Pizzéria Budapest - Étel/italDon Roberto Pizzéria Budapest - Étel/ital

Don Roberto Pizzéria további értékelései

2019.06.09barátokkal
Kiváló
Én nyitástól követem az étterem változásait, és a választékát. Nagyon sok éve mondom, hogy a legjobb pizzát itt lehet enni, és ezt még nem döntötte meg nálam semmi. Még emlékszem az aprócska helyre, ahol csak pár pad volt, de kemencében sütötték a pizzát. Nem véletlen nem is igen mentünk máshová...
2017.08.30a párjával
Átlagos
Az utobbi hetekben ketszer jartunk az etteremben. A Robert K körut nem a legkedvezöbb helye az ettermeknek. A kiszolgalas kedves, gyors, figyelmes. Elsö alkalommal pizzat ettunk. Nekunk erösebb fuszerezes hianyzott, pl oregano, timjan. Elkelne az asztalokra kikeszitett so es paprika melle mas...
2017.01.24kollégákkal
Átlagos
Főként gyors ebédre szoktunk ide beülni kollégáimmal hétköznapokon, mert a környék kantinjaihoz képest jóval magasabb színvonalú ételeket kínál eléggé kedvező áron. Lokáció szempontjából...nos, Róbert Károly krt. Nem a kerület legelőnyösebb része, és kívülről észre se lehet venni, hogy amúgy egy...
Népszerű szállások a környéken
Dráva Hotel Harkány - Pihenő napok
Pihenő napok
2025.01.01-ig
Dráva Hotel Harkány
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred - Hajókázás a Balatonon
Hajókázás a Balatonon
04.22-10.11.
Danubius Hotel Annabella Balatonfüred
46.200 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő - Wellness csobbanás előfoglalással
Wellness csobbanás előfoglalással
2025.03.27-ig
Danubius Hotel Bük Bük, Bükfürdő
129.360 Ft / 2 fő / 3 éj-től all inclusive ellátással