Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szent István parki beugró

Dunapark Kávéház BudapestDunapark Kávéház Budapest a térképen

2019. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. május 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A múlt héten a Szent István parkból, a játszótérről estünk be ide a kisebbik lányommal, kényszerből, mivel a parkban lévő mellékhelyiség zárva volt, de olyan kedvesen, készségesen fogadtak, mintha hetente itt költenénk el a kosztpénzt. Még pénztárca sem volt nálam, nem cukrászdába készültünk. Nagyon szimpatikus volt ez a hozzáállás, pedig gondolom, nem mi voltunk az elsők, akik kisgyerekkel befutottunk ugyanezen okból kifolyólag.
Aztán a héten ismét a parkban voltunk, ezúttal a fiammal, és utána betértünk némi süteményt vásárolni, elvitelre, otthonra. Azt tapasztaltam, hogy az árakon azért jócskán emeltek, és már megszűnt az a kedvezmény, hogy elvitel esetén adnak 10% kedvezményt a kiírt árból. Helyben fogyasztás esetén viszont van még a 12% szervizdíj is, elvitelkor nem számolják fel.
A süti és tortaszelet árak többsége 800 Ft környékén vagy kicsivel alatta alakul, többségében klasszikusok, de van országtorta és vannak kerek monosütik is, ami most különösen trendi.
Vásároltunk csokoládé és puncs mingont (390 Ft/db), marcipántortát, Komáromi kisleány ország tortáját, mexikói csokitortát (ezek mind 790 Ft-ba kerültek), puncstortát (590 Ft). Mindegyik sütemény friss volt, viszont az én ízlésemnek az országtorta kivételével ezek túl tömények, édesek, kicsit talán már fojtósak. Az országtorta viszont jól sikerült, könnyű hab, benne a körte és a kedvenc fűszereim: vanília, fahéj és gyömbér... ez afféle felnőtt torta a véleményem szerint, a gyerekeknek nem is igazán ízlett.
Szintén ízlett - nekem - a csokoládés mignon, amiben párizsi krém töltelék volt és szinte semmi tészta, csak egy vékony kis alaplap.
Bár az idő nem valami szép, de már kinyitott a fagyis pult is, ahol az utcáról közvetlenül lehet vásárolni. Fagylaltot ezúttal nem vettünk, de ami késik, nem múlik.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (17)
Dunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - BelsőDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Külső képDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/ital

Dunapark Kávéház további értékelései

2022.08.24gyerekekkel
Szörnyű
Egész nyáron minden fagylaltot árusító helyen ingyenes volt a sima tölcsér a babának ,mivel ők még nem esznek fagyit . De ma 50ft/db , még plusz undorító kiszolgálás. Legközelebb veszünk szemben.
2020.09.02barátokkal
Kiváló
Amikor hírül vettem, hogy a Dunapark kávéházat az Alabárdos csapata vette át, s Mogyorósi Gábor főz, egyből a célpontlistám élére került a hely. Voltam már egyszer ott vagy fél évtizede, nem volt rossz, de átütő sem, tisztes négy pontra taksálnám az akkori teljesítményt. Augusztus közepén a...
2019.05.05a párjával
Ma úgy volt, hogy a 100 éves házak bemutatójának keretében a Pozsonyi útra kószáltunk és fejest ugrottunk a Bauhausba. Pozsonyi út 38. Egy legendás épület. Sokan ugyanerre gondolhattak, mert délután három felé zsúfolásig megtelt a környék, a hideg meg az eső ellenére, mindenki bele akart kóstolni...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Kumánia Kisújszállás - Pünkösdi kikapcsolódás
Pünkösdi kikapcsolódás
05.17-20.
Hotel Kumánia Kisújszállás
155.400 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Thermal Hotel Balance Lenti - Senior hétköznapok fürdőbelépővel
Senior hétköznapok fürdőbelépővel
2024.12.24-ig
Thermal Hotel Balance Lenti
61.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval