Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Remek hely

Dunapark Kávéház BudapestDunapark Kávéház Budapest a térképen

Kiváló 2020. augusztusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2020. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor hírül vettem, hogy a Dunapark kávéházat az Alabárdos csapata vette át, s Mogyorósi Gábor főz, egyből a célpontlistám élére került a hely. Voltam már egyszer ott vagy fél évtizede, nem volt rossz, de átütő sem, tisztes négy pontra taksálnám az akkori teljesítményt.
Augusztus közepén a Jászai Meri tér környékén gasztro-turnéztam két jóbaráttal, nem volt nehéz őket meggyőzni, hogy nézzük meg a Dunapark kávéházat.
Egyik társam borjúpofát kért, amit gombás árparizottóval kínálnak itt, a másik rántott csirkét burgonyachipsszel, jómagam konfitált kacsacombot kecskesajtos zellerkrémmel valamint Creme caramell-t friss barackfagylalttal. Mondanom sem kell, ételeink kitűnőek voltak ízre-állagra egyaránt, az adagok lehettek volna nagyobbak.
Juhász Bélával, az Alabárdos legendás üzletvezetőjével is szót tudtunk váltani, mi tagadás meglepett, hogy tíz év után felismert, holott életünkben egyetlen egyszer találkoztunk.
Az élmény egyértelműen öt csillagos.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Dunapark Kávéház Budapest - Étlap/itallapDunapark Kávéház Budapest - Étlap/itallapDunapark Kávéház Budapest - BelsőDunapark Kávéház Budapest - BelsőDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - BelsőDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/italDunapark Kávéház Budapest - Étel/ital

Dunapark Kávéház további értékelései

2022.08.24gyerekekkel
Szörnyű
Egész nyáron minden fagylaltot árusító helyen ingyenes volt a sima tölcsér a babának ,mivel ők még nem esznek fagyit . De ma 50ft/db , még plusz undorító kiszolgálás. Legközelebb veszünk szemben.
2019.05.14gyerekekkel
A múlt héten a Szent István parkból, a játszótérről estünk be ide a kisebbik lányommal, kényszerből, mivel a parkban lévő mellékhelyiség zárva volt, de olyan kedvesen, készségesen fogadtak, mintha hetente itt költenénk el a kosztpénzt. Még pénztárca sem volt nálam, nem cukrászdába készültünk....
2019.05.05a párjával
Ma úgy volt, hogy a 100 éves házak bemutatójának keretében a Pozsonyi útra kószáltunk és fejest ugrottunk a Bauhausba. Pozsonyi út 38. Egy legendás épület. Sokan ugyanerre gondolhattak, mert délután három felé zsúfolásig megtelt a környék, a hideg meg az eső ellenére, mindenki bele akart kóstolni...
Népszerű szállások a környéken
Fried Kastély Hotel Simontornya - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.21-ig
Fried Kastély Hotel Simontornya
55.184 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Pelion tavaszi hétköznapi akció
Pelion tavaszi hétköznapi akció
2024.06.13-ig
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
77.036 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval