Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Tömegnyomor péntek este

Ellátó Kert BudapestEllátó Kert Budapest a térképen

Gyenge 2015. februárban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. február 21.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A barátnőm névnapját ünnepeltük itt pénteken este. Valamiért a baráti társaság egy része szeret ide járni, bevallom, fogalmam sincs, vajon mi lehet ennek az oka, hacsak nem mazochisták egytől egyig...
A Király és a Kazinczy utcában is nagy a forgalom és a hangzavar, péntek este hömpölyögnek a fiatalok a szórakozóhelyekre. Az Ellátó egy zegzugos, átláthatatlan , zavaros labirintus a számomra, a bejárata kifejezetten jellegtelen, mondhatni ronda. Nejlon fóliás függöny, graffitis firkák. Benn az első rész a fedett, de fűtetlen dohányzó övezet, kényelmetlen billegő pléh asztalokkal és ugyancsak kényelmetlen drót-székekkel, bár lehet rá ülőpárnákat vadászni. Természetesen asztalt csak előzetes foglalással lehet szerezni, főleg, ha nagyobb társasággal jövünk.
Kiszolgálás nincs, csak az üres poharakat, üveget gyűjtik össze, így az italért be kell menni a benti részre a pulthoz, ahol van fűtés, de van még nagyobb tömeg is, akkor ülőhely hiányában tömörödnek, rajtuk kell magunkat átverekedni 2x is, visszafelé nehezebb, mert akkor már italok is vannak a kezünkben. A pultnál sokan szolgálnak ki, de be kell préselődni, hogy rendelni tudjunk. A pultosok gépiesek, haverkodni nincs idő.
4 féle cider kapható, Somersby alma, körte, áfonya, a 4. ízre nem emlékszem, de epres nem volt, 650 Ft-ért. Ennél maradtam.
A többiek főleg söröznek (csapolva: Ászok, Dreher, Pilsner Urquel), de gin tonic, szilvapálinka is kerül az asztalra.
A mosdók ramaty állapotban vannak és persze sorban is kell állni, hogy be tudjunk jutni. A nőiben mindössze 4 db WC van, nagyon kevés ennyi emberre.
A belső, hátsó részen egy másik bárpult is van, és elvileg mexikói ételek is vannak (legalábbis erre utal a taqueria megnevezés), de semmi kedvem nem volt itt enni, így az ételek minőségénél az italokat pontoztam.
Míg ott voltunk, csapatosan érkeztek az újabb emberhordák, külföldi diákcsoport, legénybúcsúsok, de még nyugdíjas turisták is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Gyenge
Fényképek (17)
Ellátó Kert Budapest - EgyébEllátó Kert Budapest - EgyébEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - MosdóEllátó Kert Budapest - MosdóEllátó Kert Budapest - MosdóEllátó Kert Budapest - MosdóEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - BelsőEllátó Kert Budapest - EgyébEllátó Kert Budapest - Külső képEllátó Kert Budapest - Külső képEllátó Kert Budapest - Egyéb

Ellátó Kert további értékelései

2014.11.22barátokkal
Szörnyű
Baráti társasággal keveredtem ide, majdnem egy teljes órát kibírtam ezen a helyen. Rettenet. El voltam képedve, hogy mit keresünk mi itt, de látszólag csak engem zavartak a hiányos bútordarabok, a sovány kínálat és a mocsok. Az asztalokról ugyan elviszik a poharakat/üvegeket, de le nem törölnék....
Népszerű szállások a környéken
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Ikonikus feltöltődés a Helikonban
2024.07.01-ig
Hotel Helikon Keszthely
87.550 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Prémium Hotel Panoráma Siófok - Irány a Balaton
Irány a Balaton
06.14-28.
Prémium Hotel Panoráma Siófok
109.000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!