Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő bisztró kiemelkedő árakkal

Elysée Bistro & Kávéház BudapestElysée Bistro & Kávéház Budapest a térképen

Kiváló 2016. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Elysée café nem egy olcsó hely, viszont ezen kívül csupa jót mondhatok róla. Menüt ettünk, ketten, pontosabban a párom, mert én már ebéd után voltam, s csak megkóstoltam az övét, remek volt az almás tárkonyos leves, és a hortobágyi palacsinta egyaránt. A kettő együtt 1890 forint, ez még ár/értéke arányban is remek.
Rendeltem volna egy kézműves sört, de elkérni 1300 forintot egy üveg magyar sörre (Keserű Méz), ami másutt 500-700 forint, kiverte nálam a biztosítékot, inkább limonádét kértem, nem is jártam vele rosszul, az étlapon 2 dl szerepelt, hármat hoztak, mint kiderült rosszul nyomtatták az étlapot, és 3 decit hoznak ki azon az áron (egyébként 790 ft), amennyiért 2 decit ígérnek.
Jobb mint fordítva. :)
Van pár izgalmas és megfizethető ételük, rillettes 1450-ért, kacsatepertő 1550-ért. A kézműves sörválaszték még bővíthető lenne, a Keserű Mézen kívül csak egy gyümölcsös sört tartanak meg a Magyar Vándort a Békésszentandrásiaktól.
Az étlap egyébként összefogott, jól megkomponált, a beltér elegáns, megnyerő, a háttérzene nem kellemetlen, a látványkonyha őszintesége pedig értékelendő.
Be lehetne vezetni, hogy a pincérek, akik odajönnek első ízben az ember asztalához – mondjuk nem értem miért kell 3 pincér foglalkozzon egy asztallal – köszönjenek.
Ezt leszámítva, minden rendben volt, beleértve az egyébként udvarias kiszolgálást is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (10)
Elysée Bistro & Kávéház Budapest - Étlap/itallapElysée Bistro & Kávéház Budapest - Étlap/itallapElysée Bistro & Kávéház Budapest - BelsőElysée Bistro & Kávéház Budapest - BelsőElysée Bistro & Kávéház Budapest - BelsőElysée Bistro & Kávéház Budapest - Étel/italElysée Bistro & Kávéház Budapest - Étel/italElysée Bistro & Kávéház Budapest - EgyébElysée Bistro & Kávéház Budapest - EgyébElysée Bistro & Kávéház Budapest - Külső kép

Elysée Bistro & Kávéház további értékelései

2016.01.01kollégákkal
A 30-as években ugyanitt, ugyanezen a néven működő Elysée Kávéházat 2015 augusztusában nyitották meg újra az egykori Magyar Állami Kőszénbánya Rt. 5 emeletes neobarokk bérházának földszintjén. A belső enteriőrt teljesen felújították, modernizálták. Stílusában szerencsére nem a mostanság divatos,...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Solar Nagyatád - 4 éjszakás pihenés
4 éjszakás pihenés
2024.10.31-ig
Hotel Solar Nagyatád
156.800 Ft / 2 fő / 4 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.12.23-ig
Hotel Kumánia Kisújszállás
53.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi akció
Egy hajónyi akció
06.28-30.
Vital Hotel Nautis Gárdony
69.800 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval