Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kifejezetten jó burgerező, ha a burgert nézzük.

Epic Burger & Bar - Corvin sétány BudapestEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest a térképen

2016. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó kis gasztronómiai centrum alakult ki a Corvin sétányon. Lassan sikerült szinte minden helyet meglátogatni, egy várat magára még a Kompót bisztró.
Az Epic burgerbe a múlt hó végén ültünk be, szép nagy hamburgereket készítenek, a hús szaftos, korrekt, jó a zsemle is, s az ízesítés nem különben.
Tartanak Krusovice sört, amit mióta megvette a Heineken sokkal kisebb lelkesedéssel iszom, vagy sehogy. Itt ez volt a legjobb ajánlat (kézműves söreik nincsenek), 500 forintért egy dobozos fekete elmegy.
Sima sajtburgert választottunk, egy bőséges vacsorával felér köret nélkül is, 1290ft az ára. Rendben volt a hely, kár, hogy vacak a zene és nem túl hangulatos a hely.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (5)
Epic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - BelsőEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Belső

Epic Burger & Bar - Corvin sétány további értékelései

2023.01.18a párjával
Gyenge
Január első hetében voltunk kettesben. Azért választottama helyet, mert egy cikkben olvastam, hogy az egyik legjobb burger itt van a városban. Hát, az utóbbi 3-4 évben ennél csak jobbat ettem, pedig havonta 1szer biztos eszek. Kecskeméti vagyok, ott bármelyik hely, ahol prémium burgereket lehet...
2022.11.10a párjával
Covid idők előtt jártunk itt utoljára. Most nyitás után nem sokkal jöttünk, csak mi voltunk. Értem, hogy nemrég nyitottak de az ajtót becsukhatták volna hogy ne kabátban kelljen bent ebédelnünk. Az ételek finomak, de nem uralkodott valami jó hangulat a helyen, nem hiszem, hogy többet idejövünk.
2019.03.30a párjával
A közeli szórakoztató színházból hazafele menet szoktunk itt megállni elvitelre vásárolni. Este 9 után tértünk be és annyian voltak, hogy 1 db elviteles hamburgerre kb 15 percet vártunk. Ez nem volt gond, tekintve hogy frissen készült és nem átlagos gyorséttermi minőséget kap az ember. Sosem...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Yacht Siófok - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.02-ig
Hotel Yacht Siófok
32.691 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
Senior 55+ ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.23-ig
Gotthard Hotel Szentgotthárd
42.120 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Szent István Hotel Eger - Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
Tavaszváró ajánlat - extra kedvezménnyel
2024.06.16-ig
Szent István Hotel Eger
63.742 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval