Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Behúztak a hotdog csőbe

Epic Burger & Bar - Corvin sétány BudapestEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest a térképen

Átlagos 2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 10.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A Corvin Plázában jártam bevásárolni, amelyet az ebéddel is összekötöttem. A Plázán belül az étkezési lehetőségek felhozatala nem igazán színvonalas, meglehetősen középszerű, generál gyorséttermes a kínálat, így érdemesebb kisétálni a közeli Corvin sétányra, ahol mindkét oldalon számos jóféle étkezési lehetőség adódik.
Az Epic Burgert már korábban is terveztem, most került rá sor.
Szinte telt ház volt, a teraszon talán 1 szabad asztallal, és bent is többen ültek, kellemesen klimatizált a belső tér, nincs zsírszag. Vannak hagyományos székek és asztalok és magasított bárszékesek is. A pultnál kell rendelni, majd a kivetítőn jelzik a sorszámunkat, amikor elkészül a megrendelt étel. Ahhoz képest, hogy ez is egyfajta gyorsétterem, hiszen a fő profil a hamburger, nagyon sokat kellett várni. Egy fiatal hölgy vette fel a rendelést, és 3 fiatalember készítette az ételeket, de mégis rendkívül sokáig eltartott, mire elkészült, bár az is igaz, hogy volt 5 és 4 fős rendelés is előttem.
A hamburgerek méretét másoknál látva azt nem mertem bevállalni, túl sok lett volna, így a New York hotdog mellett szavaztam. A leírásban sehol nem szerepel, hogy a benne lévő kolbász csípős (nem virslivel töltik, hanem kolbásszal, amivel amúgy semmi gond nem lenne). A jalapeno paprikát direkt kivetettem belőle, mondván nehogy csípős legyen, de ezt sem sikerült teljesíteni. 2 nagyobb darab paprika is belekerült az ételbe, valószínűleg figyelmetlenségből, mert a blokkon jelezve volt, hogy csípős nélkül kértem. Maga a hotdog amúgy lehetett volna különleges és átlag feletti, mert a coleslaw saláta, a pirított hagymakarika és a ciabbatta, amibe töltötték, mind finomak voltak. A sajtmártás ellenben nagyon folyósra sikerült.
Árak tekintetében olcsónak nem mondanám, 1290 Ft-tól kezdődnek a hamburgerek és a hotdog is, és a legolcsóbb saláta is ennyibe kerül, s ehhez még hozzáadódik a köret és az ital.
Helyben fogyasztás esetén sincs rendes evőeszköz, csak műanyag villa és kés. Összességében csalódtam, kis figyelmességgel lehetett volna ez az értékelés sokkal jobb is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (15)
Epic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - BelsőEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étlap/itallapEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étel/italEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - BelsőEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Külső képEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - BelsőEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Étlap/itallapEpic Burger & Bar - Corvin sétány Budapest - Belső

Epic Burger & Bar - Corvin sétány további értékelései

2023.01.18a párjával
Gyenge
Január első hetében voltunk kettesben. Azért választottama helyet, mert egy cikkben olvastam, hogy az egyik legjobb burger itt van a városban. Hát, az utóbbi 3-4 évben ennél csak jobbat ettem, pedig havonta 1szer biztos eszek. Kecskeméti vagyok, ott bármelyik hely, ahol prémium burgereket lehet...
2022.11.10a párjával
Covid idők előtt jártunk itt utoljára. Most nyitás után nem sokkal jöttünk, csak mi voltunk. Értem, hogy nemrég nyitottak de az ajtót becsukhatták volna hogy ne kabátban kelljen bent ebédelnünk. Az ételek finomak, de nem uralkodott valami jó hangulat a helyen, nem hiszem, hogy többet idejövünk.
2019.03.30a párjával
A közeli szórakoztató színházból hazafele menet szoktunk itt megállni elvitelre vásárolni. Este 9 után tértünk be és annyian voltak, hogy 1 db elviteles hamburgerre kb 15 percet vártunk. Ez nem volt gond, tekintve hogy frissen készült és nem átlagos gyorséttermi minőséget kap az ember. Sosem...
Népszerű szállások a környéken
CE Plaza Hotel Siófok - Balatoni családi vakáció
Balatoni családi vakáció
06.02-09.01.
CE Plaza Hotel Siófok
42.900 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell a legjobb áron
2024.12.23-ig
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
95.030 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval