Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Új kávézó Újlipótban

Fabrik Kávézó BudapestFabrik Kávézó Budapest a térképen

2018. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. december 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Vadonatúj újhullámos kávézó a Westend - Nyugati közelében. Az újlipótvárosi facebook csoportban olvastam róluk, egyébiránt a nyitást nem igazán reklámozták. A világhálón való rákeresés sem hozott sok eredményt, csak egy kávés blogon találtam róluk némi - szűkszavú - információt.
"Fekete", "fehér" és filteres kávéféléket, valamint hagyományos teákat, chai lattét és forró csokoládét lehet náluk inni. Az ételkínálat ottjártamkor szegényes volt, elvileg tartanak vagy fognak majd tartani kencéket (900 Ft) és némi házisüteményt, de ottjártamkor be kellett érni a csokoládés kesszel (400 Ft), mézeskaláccsal és croissant-nal.
A kávé árazása átlag feletti, még belvárosi léptékekben is. A cortado minőségre, elkészítésre, összhatásra kitűnő volt (600 Ft).
Vizet önkiszolgáló rendszerben lehet magunknak tölteni, a kávé ízesítésére szintén a közös pulton bekészített cukor és édesítő szolgál, már aki szokta a kávét édesíteni, én nem.
Az 5 szívecske a kávénak szól, az ételfrontot nem tudtam értékelni így.
A berendezés minimalista, skandináv, egyszerű szögletes fenyőbútorok.
A lépcső mögött egy különterem került kialakításra.
Nekem összességében egy kissé élettelennek tűnt még az egész, de majd biztos alakul. Megjegyzem még, hogy a pár utcával feljebb található kávézó [moderálva - a szerk.] elég hasonszőrű - ugyanilyen hangulatú - kávézó volt a számomra, úgy látszik, most ez a trend.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (33)
Fabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - Étel/italFabrik Kávézó Budapest - Étel/ital

Fabrik Kávézó további értékelései

2023.02.14egyedül
Kiváló
Pár hónappal ezelőtt véletlenül tértem be egy kávéra ide a lakásunk közelsége miatt, azóta folyamatosan visszajárok. Specialty kávézóról van szó, az árak szerintem ehhez képest nagyon barátságosak, egy espresso 500 Ft, a cappuccino 650 Ft, a latte pedig 700 Ft. Minden nap friss édes és sós...
2021.09.05egyedül
Ahhoz képest, hogy mennyire közel van a lakásunkhoz ez a kávézó - kb. 1 perc gyalogosan - azért nem mondanám, hogy túl gyakran megfordulok itt. De azért évi 1-2 alkalommal beugrom. A hely a covidot túlélte, annak ellenére, hogy kiszállítással nem foglalkoznak, viszont a kávét természetesen...
Népszerű szállások a környéken
Hotel Magistern Siófok - Balatoni vakáció
Balatoni vakáció
2024.08.21-ig
Hotel Magistern Siófok
59.200 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány - Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
Senior ajánlat - Rekreáció nyugdíjasoknak
2024.12.22-ig
Harkányi Psoriasis Centrum Harkány
117.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Wellness kikapcsolódás
2024.12.22-ig
Hotel Visegrád
99.360 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval