Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Fabrikálás, ismét

Fabrik Kávézó BudapestFabrik Kávézó Budapest a térképen

2021. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. szeptember 5.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ahhoz képest, hogy mennyire közel van a lakásunkhoz ez a kávézó - kb. 1 perc gyalogosan - azért nem mondanám, hogy túl gyakran megfordulok itt. De azért évi 1-2 alkalommal beugrom.
A hely a covidot túlélte, annak ellenére, hogy kiszállítással nem foglalkoznak, viszont a kávét természetesen elvitelre is lehet kérni most is.
Az eszpresszó 500 Ft-ba kerül, ami itt a környéken a minőségi kávék körében átlagosnak nevezhető, a cappuccino 650 Ft, a latte 700 Ft. Egyéb italok terén a mostanság divatos chai lattét és a klasszikus forró csokit említhetem. Filters kávét is készítenek.
Ételek terén szerény kínálatot tapasztaltam ottjártamkor, 3 féle szendvics, kovászos cipóból, grillezve is kérhető, valamint 1-2 féle, számomra nem túl izgalmas sütiféle.
A hely vendégkörét home office helyett "kávézó-office"-ban dolgozó 30-asok alkották, akik fülessel a fülükben tapadtak mereven a laptopjuk monitorjára, ők a normál ülőhelyes asztalok mindegyikét elfoglalták. Az utcára két kis asztalkával települtek ki, ezek is foglaltak voltak. Azaz a hely a környékbeliek körében népszerűnek, közkedveltnek tűnt.
A belső helyiségben egy kis boltot alakítottak ki, ahol csúcskategóriás teákat, kávézáshoz szükséges eszközöket és persze csomagolt kávét is árusítanak.
Összességében nekem egy kissé személytelen, hipszter hely benyomását keltette, én egy kicsit így kívülállónak éreztem magam. Mindazonáltal a kávé tényleg megjárja, és voltaképpen egy kávézóban azért ez a lényeg, nem?
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (33)
Fabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - EgyébFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - Külső képFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - BelsőFabrik Kávézó Budapest - Étel/italFabrik Kávézó Budapest - Étel/ital

Fabrik Kávézó további értékelései

2023.02.14egyedül
Kiváló
Pár hónappal ezelőtt véletlenül tértem be egy kávéra ide a lakásunk közelsége miatt, azóta folyamatosan visszajárok. Specialty kávézóról van szó, az árak szerintem ehhez képest nagyon barátságosak, egy espresso 500 Ft, a cappuccino 650 Ft, a latte pedig 700 Ft. Minden nap friss édes és sós...
2018.12.28egyedül
Vadonatúj újhullámos kávézó a Westend - Nyugati közelében. Az újlipótvárosi facebook csoportban olvastam róluk, egyébiránt a nyitást nem igazán reklámozták. A világhálón való rákeresés sem hozott sok eredményt, csak egy kávés blogon találtam róluk némi - szűkszavú - információt. "Fekete",...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
63.147 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Laterum Pécs - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
2025.01.07-ig
Hotel Laterum Pécs
35.100 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Freya Zalakaros - Senior ajánlat fürdőbelépővel
Senior ajánlat fürdőbelépővel
2024.12.20-ig
Hotel Freya Zalakaros
116.790 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval