Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Külföldi turisták csapatnak

Fakanál Étterem BudapestFakanál Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2018. novemberben, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. május 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Nagy alapterületű, kifejezetten a külföldi turistákra "szakosodott" népetető a Fővám téri Vásárcsarnok galériaszintjén. Ebédidőben meglehetősen zsúfolt, mivel turistacsoportok is gyakorta felkeresik. Az étterem önkiszolgáló rendszerű, a pultokból széles kínálatot lehet válogatni, minden klasszikus, híres magyaros fogás megtalálható, ami a külföldiek számára Magyarországra látogatva érdekes lehet. Gulyás, libamáj, pörkölt, sült kolbász, csülök, töltött paprika, töltött káposzta, rétes, máglyarakás, stb.
Ezen kívül vannak persze úgymond kihagyhatatlan nemzetközi ételek is, pl. tészták, görög saláta. Átlagos, nem igényes elkészítés, de ehető ételek.
Az árak a kapott minőséghez és a körülményekhez képest magasak, szerintem drága, ami egyébként az egész Vásárcsarnokra is igaz.
Reggelit, ebédet, vacsorát is kínálnak a csarnok nyitva tartási idejében végig.
A személyzet barátságtalan, főleg a magyarokkal, bár a külföldiekhez sem voltak éppen kedvesek. Valószínűleg itt a többség nem jószántából dolgozik, legalábbis ez volt az arcukra írva.
Az ételek előre el vannak készítve, le vannak sütve, nem frissensülteket kínálnak. A legolcsóbb ételek (levesek) 1000 Ft feletti árnál kezdődnek, az olcsóbb főételek - köret nélkül - 2000 Ft-tól felfelé.
Sok ülőhelyük van, részben a szűk folyosón, az emberek nehezen férnek el, egyes csoportok tolonganak, lökdösődnek, szóval nem éppen alkalmas egy békés, csendes, nyugalmas étkezésre.
Magam választásából nem mentem volna ide enni (kb. erre számítottam), de külföldi konferenciavendégek meg akarták nézni, rajta volt a budapesti "bakancslistájukon".
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Gyenge
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (21)
Fakanál Étterem Budapest - Külső képFakanál Étterem Budapest - EgyébFakanál Étterem Budapest - Külső képFakanál Étterem Budapest - EgyébFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - Étel/italFakanál Étterem Budapest - BelsőFakanál Étterem Budapest - Étlap/itallapFakanál Étterem Budapest - Étlap/itallapFakanál Étterem Budapest - Külső képFakanál Étterem Budapest - Egyéb

Fakanál Étterem további értékelései

2023.10.20a párjával
Kiváló
Már kétszer voltunk itt, nagyon tiszta a hely. Az ételek izletesek,finomak voltak, A kiszolgálás szuper volt! A felszolgálásnál a NIKI -nevezetű kis hölgy segítő kész volt,hellyel kinált,segített kivinni a tárcát, felszolgálásból,és udvariasságból nálunk KITŰNŐRE VIZSGÁZOTT! Panni és Feri
2022.11.22egyedül
Átlagos
Gondolkodtam rajta, hogy ha Európa vagy a világ nagyvárosaiban járnék bámész, akkor bemennék-e egy ottani nagyvásárcsarnokba, és ott képzelném-e el az ebédemet? Hát nem is tudom... ez az épület pazar, gyönyörűszép. Igazi kuriózum. A benne lévő éttermek, kajáldák meg fura módon, szinte kizárólag a...
2019.01.16barátokkal
Iszonyatosan sokan voltak ezen a csípősen hideg szombaton a vásárcsarnok „Fakanál” nevű éttermében, 90%ban külföldiek, akik lökdösődve, kiabálva nyomultak valamerre (nem is mindig előre), a nem túl tágas helyen, így nagyon nehéz volt kiválasztani azt az édességet, amivel egy kicsit le...
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár
Legjobb ár
2025.05.01-ig
Hunguest Hotel Helios Hévíz
47.700 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.20-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
97.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval