Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Égés

Falóka Bisztró BudapestFalóka Bisztró Budapest a térképen

Gyenge 2018. szeptemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2018. szeptember 28.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Négyszemélyes tál elfogyasztására hívtak meg barátaink, ami egy bónuszos cég ajánlata volt. Buffalo csirkeszárnyak, rántott hagymakarikák, jalapenos sajtgombóc, szószok, 1-1 korsó sör. Igazi trécseléshez való menü, szeretjük.
A bisztróban ebédidőben senki sem volt rajtunk kívül. Ezért is érthetetlen, hogy nem lehetett összetolni két asztalkát. (Segítettünk volna az egy szem pincérnek.) A négy tányér elfért az asztalon, de a sörösüvegekkel és -poharakkal már tele is lett. Nem volt ugyanis semmilyen csapolt sör, így az üvegesek közül választhattunk. A pincér is gondban volt, mikor kihozta a négyszemélyes tálat, tanácstalanul álldogált egy darabig. Gyorsan kiöntöttük a poharakba a söröket, az üvegeket átpakoltuk egy üres asztalra, csináltunk egy kis helyet.
A tál guszta volt, tetején a szalmasárga hagymakarikákkal és a gombócokkal. Eltelt pár pillanat, mire észrevettük, hogy a csirkeszárnyak nem ok nélkül vannak ezek alá dugva, ugyanis jóformán szénné volt égetve mindegyik. Szóltunk a pincérnek, hogy ez ehetetlen, nem fogadjuk el. A séf nem ért rá kijönni, de azt üzente, direkt égette el, mert a vendégek általában így szeretik. Hát, mi nem. Sok helyen ettünk már, és otthon is gyakran készítjük, tudjuk, hogy milyennek kell lennie. Megjegyzem, hogy a bisztró is egy gusztusos, kellő mértékig sütött hús képével reklámozza az ajánlatát, nem értem, miért, ha szerintük az égett az igazi.
Míg ott voltunk, nem jött több vendég, nyilván ezért ért rá a szakács a pincérrel csevegni (hallottuk az ételre várva), és nem figyelt a gyorsan sülő csirkeszárnyra. Nem baj, előfordul ez a legjobb házban is. Szerencsére az alapanyag nem drága, lehetett volna korrigálni. De legalább a reklamáció után, egy bocsánatkérés kíséretében.
Mint az elején említettem, a párommal vendégek voltunk, ha én vagyok a „házigazda”, biztosan beírtam volna a panaszkönyvbe, nem hagytam volna ennyiben a dolgot.
Most is hirdetnek többféle bónuszt, különleges hamburgert, hot-dogot, BBQ oldalast. Csuda tudja, ezeket hogy szeretik a vendégek a szakács szerint. Inkább nem próbálom ki, és másoknak sem ajánlom. És nem az elégetett csirkeszárny, hanem a hozzáállás miatt.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Szörnyű
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (5)
Falóka Bisztró Budapest - Külső képFalóka Bisztró Budapest - Külső képFalóka Bisztró Budapest - Étel/italFalóka Bisztró Budapest - Étel/italFalóka Bisztró Budapest - Étel/ital

Falóka Bisztró további értékelései

2019.02.18a párjával
Kiváló
A személyzet kedves, segítőkész, előzékeny. Az étel finom volt. A burgonya színe megtévesztő - nem azért sötét mert el van égetve - a húsok ízletesek, jól átsütöttek voltak. Az adagok jó nagyok - mivel nem bírtuk ott helyben elfogyasztani, készséggel becsomagolták és elhozhattuk. Máskor is...
2019.01.30családjával
Gyenge
A kétszemélyes, mutatós Falóka-tál nem kis csalódást okozott.A sajttal, sonkával töltött rántott csirkemell és a párizsi bundás csirke finom volt, de a többi.... Kiszáradt, , rágós, égett húsok / roston karaj,rántott szelet, / sótlan, olajban tocsogó rántott gomba, nyögvenyelős rántott...
Népszerű szállások a környéken
Sándor Hotel Pécs - Napi ár reggelivel
Napi ár reggelivel
2024.12.23-ig
Sándor Hotel Pécs
34.900 Ft / 2 fő / éj-től reggelivel
Hotel Aurum Hajdúszoboszló - Aurum napok
Aurum napok
2025.02.01-ig
Hotel Aurum Hajdúszoboszló
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Írottkő K?szeg - Senior pihenés az Alpok lábánál
Senior pihenés az Alpok lábánál
2024.06.24-ig
Hotel Írottkő K?szeg
69.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval