Az igazi Francia hagymaleves cipóban

Fanyűvő Étterem BudapestFanyűvő Étterem Budapest a térképen

Kiváló 2015. júliusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Amikor először mentem ebbe az étterembe, azt hittem, hogy egy kocsmajellegű beülős PUB. Amikor már leültünk és elkezdtünk rendelni az étlapról már máshogy gondoltam. Igazi magyaros ételek és igazi magyaros mennyiség. Ebben az étteremben találtam meg az ország egyik legfinomabb hagymalevesét cipóban amit ők sütnek. Azóta már többször jártam kislányommal is, akit mindig kedvesen és segítőkészen szolgáltak ki és minden nyűgünket teljesítették. Mindenkinek ajánlom aki szeretne ízletes dolgokat enni és NAGYétvágyú, igazi piros kockás terítős hely.
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló

Fanyűvő Étterem további értékelései

2026.02.17a párjával
Nagyon szuper hely. Kíváló kiszolgálás, nagyon finom ételek. Biztosan betérünk ide máskor is. Szivesen ajánlom az ismerőseimnek is. Szép és tiszta környezet.
2026.02.16barátokkal
Nagyon tetszett hangulatos hely remek kiszolgálással! Kedvesek voltak és nagyon finomak voltak az ételek bár először csak sörözni mentünk be de nem bántuk meg hogy kajáltunk is.
2026.02.16csoporttal
Szuper konyha, jó adagok! A kiszolgálás a kifogástalan és a tűrhető között ingadozik, attól függ ki a felszolgáló. Ha vacsora+italozás a program, akkor nincs jobb hely nagyon baráti arak vannak.
Thermal Hotel Visegrád - Örökifjak 62+
Thermal Hotel Visegrád