Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Magyaros ételek éhes favágóknak

Fanyűvő Étterem BudapestFanyűvő Étterem Budapest a térképen

2015. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 5.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A helyet már régóta ismertem, mivel anyukám évek óta jár ide a barátnőivel sztrapacskát enni,amit elmondásuk szerint remekül készítenek és hatalmas az adag. Általában vagy 2-en kérnek 1 adagot (2 tányérban), vagy pedig a felét becsomagoltatják az otthoniaknak.
A berendezés a névhez illő, rönkfából készült zömök asztalok és lócák, piros kockás terítővel, a kiszolgáló pult is fából készült, stílusos. Kívülről nem is látszik, hogy belül milyen sok hely van. A földszintről lépcső vezet le a pinceszintre, ahol még 2 nagy terem van, ezek is be vannak asztalozva, de napközben nem használják, valószínűleg inkább külön rendezvényekre lehet bérbe venni.
Az étlapon magyaros ételek szerepelnek, az étlap elég hosszú, de áttekinthető, strukturált, az ételek egyértelműek, azonnal tudja az olvasó, hogy miről van szó. A hely specialitásai a fatálak, de tekintettel arra, hogy ezek inkább több személyre szólnak, és az adagokról már korábban is hallottam, ezeket sajnos most nem volt módom letesztelni. Az 1 személyesek bőven elegendőek 2 fő részére, a 2 személyesek pedig egy családnak.
Juhtúróval töltött gombatornyokat ettem kapros joghurtmártással és hasábburgonyával (sült krumplival). Ahhoz képest, hogy elég sok vendég volt, és frissen sütik az ételeket, nem kellett sokat várni. Az étel nagyon kiadós volt, jól nézett ki, minden frissen-forrón érkezett, a krumpli ugyan mirelitből készült, de egyértelmű volt, hogy frissen sütötték. A gombafejekben a töltelékkel nem spóroltak. A krumpli felét nem is bírtam megenni. A mártás ízesítése kellemes volt, de egy kicsit lehetett volna jobban besűríteni.
A kiszolgálás gyors és figyelmes, mindkettő fiatalember megnyerő volt.
Összességében egy egyszerű, de nagyon barátságos hely, ahonnan senki nem távozik éhesen. Mivel autóval voltam, csak üdítőt ittam, de a borlapot átlapozgattam, az In Vino Veritas borkereskedés borait árusítják.
Árban is korrekt hely, körettel együtt 1500 Ft-ot fizettem. Ár-érték arányban is jó.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (36)
Fanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - MosdóFanyűvő Étterem Budapest - MosdóFanyűvő Étterem Budapest - Külső képFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - Külső képFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - EgyébFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - MosdóFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - Étlap/itallapFanyűvő Étterem Budapest - BelsőFanyűvő Étterem Budapest - Étel/italFanyűvő Étterem Budapest - Külső kép

Fanyűvő Étterem további értékelései

2023.08.13csoporttal
Kiváló
2023.08.12-én a kora esti órákban ültünk be, spontán. Nem voltunk a helyhez illöen öltözve, hisz strand után voltunk. Ennek ellenére, tiszteletteljes, udvarias kiszolgálásban volt részünk. Az ételek mennyisége, minősége, látványa, illata, kiérdemelte az 5 csillagot! Csak ajánlani tudom...
2022.11.27gyerekekkel
Évek óta népszerű étterem a környékbeliek körében, a Váci út és a Tisza utca sarkán, a Dózsa György metrómegálló (jelenleg pótlóbusz) közelében. A 'fás" hangulat megjelenik a kül- és beltéri dekorációban is, egyrészt faburkolatok, farönkös asztalok, padok, másrészt ágas-bogas dekoráció látható a...
2022.03.20családjával
Szörnyű
Bitangtálat rendeltem. A tál dobozokban érkezett. Az étel minősíthetetlen volt. Ízléstlen, és volt olyan hús ami ehetetlen volt. :( Kritikán aluli.. az ár-érték arányról ne is beszéljünk.
Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Napi ár fürdőbelépővel
2025.04.05-ig
Hunguest Hotel Gyula
46.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Kikapcsolódás Kiskőrösön korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
2024.12.24-ig
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
69.900 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Yacht Siófok - Pünkösd
Pünkösd
05.16-20.
Hotel Yacht Siófok
150.990 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval