Gyenge 2015. decemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 1.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Ennek a helynek az értékelése attól függ, hogy étteremként vagy kocsmaként állítja be magát.
Étteremnek sajnos nagyon gyenge, minden téren. Az ételek ugyan nagy adagok, de ez minden jó bennük, ízetlenek, ötlettelenek. Ugyanazok az elcsépelt fogások mint bármely kifőzdében, a gasztronómia csúcsa itt a rántott gombafej. A kiszolgálás egyáltalán nem áll a helyzet magaslatán, nem kedvesek a pincérek, és néha még az evőeszközökért is külön kellett szólni. A tisztaság olyan, mint bármely pub-ban, ha evés közben meglátogatja az ember a mellékhelységet, akkor desszertet már lehet, hogy nem is kér.
A legszomorúbb az, hogy ezért az árért (vagy egy hajszálnyival többért) már normális helyen is lehet enni.
Kocsmának viszont rendben van, inni akár itt is lehet, mert akkor úgyse a környezet a lényeg. És ha a sörözés közben megéhezik az ember, akkor legalább van mit enni.
Nagyon szuper hely. Kíváló kiszolgálás, nagyon finom ételek. Biztosan betérünk ide máskor is. Szivesen ajánlom az ismerőseimnek is. Szép és tiszta környezet.
Nagyon tetszett hangulatos hely remek kiszolgálással! Kedvesek voltak és nagyon finomak voltak az ételek bár először csak sörözni mentünk be de nem bántuk meg hogy kajáltunk is.
Szuper konyha, jó adagok! A kiszolgálás a kifogástalan és a tűrhető között ingadozik, attól függ ki a felszolgáló. Ha vacsora+italozás a program, akkor nincs jobb hely nagyon baráti arak vannak.