Ettünk. És ennyi....

Fanyűvő Étterem BudapestFanyűvő Étterem Budapest a térképen

Gyenge 2019. februárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2019. február 17.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Vacsorázni szerettünk volna egy névnap alkalmából. Nem volt eltervezve, az ötlet hirtelen jött. Egy jópofa kis éttermet kerestem volna, de szombat lévén sehol nem volt már hely. Az ötleteimet kimerítve, végső próbálkozásként beírtam a google-be, hogy "jópofa éttermek, budapest". A már általam felhívott éttermeken kívül, kidobta a Fanyűvőt. Olvastam egy két véleményt, amik váltózóak voltak.
Kipróbáltuk.
Nekem minden volt csak hangulatos nem. Az étterembe lépve, azt hittem egy kocsma. A faburkolat sok, nyomasztó, és egyáltalán nem igényes. Ételkülönlegességekre senki ne számítson. Allergások és intoleránsak nehezen találnak maguknak betevőt. A tálalás és a kiszolgálás átlagos. Amit kinálnak a klasszikus, retro éttermi kínálat. Ezek elkészítésével nem volt gond, hozta az elvártat. Az adagok nagyok, és nem kellett sokat várni rá. Összeségében aki csak enni akar valamit, annak jó, de aki egy kicsit különlegesre, ünnepibbre vágyik, az ne ide menjen.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Gyenge
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos

Fanyűvő Étterem további értékelései

2026.02.17a párjával
Nagyon szuper hely. Kíváló kiszolgálás, nagyon finom ételek. Biztosan betérünk ide máskor is. Szivesen ajánlom az ismerőseimnek is. Szép és tiszta környezet.
2026.02.16barátokkal
Nagyon tetszett hangulatos hely remek kiszolgálással! Kedvesek voltak és nagyon finomak voltak az ételek bár először csak sörözni mentünk be de nem bántuk meg hogy kajáltunk is.
2026.02.16csoporttal
Szuper konyha, jó adagok! A kiszolgálás a kifogástalan és a tűrhető között ingadozik, attól függ ki a felszolgáló. Ha vacsora+italozás a program, akkor nincs jobb hely nagyon baráti arak vannak.
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Legjobb ár félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca