Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ebéd a fürdőben

Fast & Fine Étterem & Bár BudapestFast & Fine Étterem & Bár Budapest a térképen

2022. januárban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. január 2.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Budapest IV, kerületében, Káposztásmegyeren lévő Aquaworld Élményfürdőben jártunk. Mivel itt lakunk a városban, a szomszédos szálloda igénybe vételére nem volt szükségünk. A parkoló csaknem tele volt, és a medencékben is sok vendég gyűlt össze, az étkezdében azonban nem volt nagy tömeg. Igaz, mi már 3 óra után tértünk be, amikorra a klasszikus ebédidő véget ért.
A fürdőn belül ez az egyetlen vendéglátó egység, amely melegételt kínál, van még mellettük egy kávézó, ahol még fánkot lehet kapni, de ott nagyon hosszú volt a sorban állás.
Ami tetszett: voltak egészséges ételek a salátabárban (gyümölcssaláta friss gyümölcsökből - 1.290 Ft, ananász, grapefruit), saláta 1090 Ft. A sütemények, pohárkrémek finomak, frissek - fehércsokis málnatorta, tonkababos csoki mousse, karamellás brownie (790 Ft-os egységáron), az ételekből lehetett kis adagot is kérni, a pizzát és a tésztákat - 3 féle - frissen készítették.
3 féle leves volt (gulyás, brokkolikrém, gyümölcsleves) - 890 Ft-ért elég nagy adagot adtak.
A frissensültek közül több mirelit hatású volt. Hasábburgonya kis adag 480 Ft, rizs kis adag 380 Ft, galuska kis adag 390 Ft volt. A Camembert nuggets 1100 Ft-ért mindössze 6 kis darabka volt, 1 kisebb szelet rántott csirkemell 1490 Ft-ba került. A sertéspaprikásból a kis adag 1040 Ft-ért inkább megérte.
A tészták közül egy bolognai spagettit kértünk, parmezánnal (1490 Ft), ez hatalmas adag volt, egy részét haza is hoztuk. A pizzákra 15 percet kellett volna várni, így ezt most kihagytuk. Grillezett zöldségek 750 Ft-ért.
Az italok borzasztóan túlárazottak! 0,5 l- es víz: 590 Ft !!!, 0,5 l-es üdítők (Fuze tea, Cappy) 850 Ft !!!, 0,33-as Cola 590 Ft. Ez nagyon durva, így már értettük, miért hozta sok vendég kintről, otthonról az innivalót magával.
Elég sok asztal van. Önkiszolgáló rendszerben történik az étkezés, mely után a tálcákat gyűjtőre kell helyezni. Készpénz, bankkártya nem szükséges, a költést a fürdő karszalagra lehet tölteni és távozáskor kell fizetni a kasszánál.
Az ételekről sajnos nem volt alkalmam fotózni, mivel akkor nem volt nálam gép.
Értelem szerűen a vendégek fürdőruhában, esetleg köntösben, törölközőben jönnek be ide enni.
A kiszolgálás egykedvű.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (8)
Fast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - EgyébFast & Fine Étterem & Bár Budapest - Egyéb

Fast & Fine Étterem & Bár további értékelései

2021.11.01gyerekekkel
Kiváló
Az élményfürdőben járva a gyerekek mindig megéheznek. Zárás előtt tértünk be a már üres étterembe, de meglepetésünkre volt bolognai spagetti. Ez a kedvenc ételük,de még jobban tetszett, hogy evés közben megindították az étterem mellett lévő hullám medencét. Igy az evést félbehagyva közben...
Népszerű szállások a környéken
Holiday Hotel Csopak - Előrefizetési kedvezmény
Előrefizetési kedvezmény
05.31-09.08.
Holiday Hotel Csopak
27.000 Ft / 2 fő / éj-től félpanzióval
Hotel Residence Siófok - Tavaszi áreső
Tavaszi áreső
2024.05.31-ig
Hotel Residence Siófok
95.800 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Aquarell Cegléd - Legjobb ár
Legjobb ár
2024.12.22-ig
Hotel Aquarell Cegléd
89.610 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval