Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Sok jóból kiváló

Fekete Arany Klub - FAK BudapestFekete Arany Klub - FAK Budapest a térképen

Kiváló 2016. októberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. október 24.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Fekete Arany Klubra nem figyeltem fel az elmúlt egy évben mióta megnyitott, pedig elég gyakran megfordultam a Móricz Zsigmond körtér vonzáskörzetében. De persze jobb későn mint soha, be is ültem egy pohár sörre azon nyomban. Kovács “Olasz” József sörfőzdéjének, a Legendának az emblémája látható kint, aminek megörvendtem, kiválóak a söreik és nagyon rokonszenves az tulaj is, akivel volt alkalmunk egy ízben átinni egy estét némi dalolászással is megdobva annak hangulatát.
Egy pohár Hableánykát kértem, 460 forint volt, ami pont elég, de nem túl sok. Csodás illata volt a sörnek, a legjobb formáját nyújtotta. Talán az a tény, hogy első sör volt aznap, közrejátszott abban, hogy nem éreztem “középen” üresnek. 4,5 fokos, könnyed amerikai stílusú ale sör ez, de jó lenne most is belekortyolni! Vastagabb sörök után nem adja ki az erényeit. Tartanak vagy 4-6 sört csapon, tűrhető az üveges választék is. A Legendától csapon csak a Jokerface volt még, az is jó sör, de kihagytam, előttem állt még 500 méter vezetés, ami kevés, de kellő balszerencse esetén épp elég ahhoz, hogy elvegyék az ember jogosítványát. Nem mertem egy 6,5 fokos sörből egy pohárral inni.
Beszélgettünk pár mondatot a kedves pultos lánnyal, megtudtam, hogy naponta kell kóstolnia a söröket, hogy rendben vannak-e. Ez értékelendő hozzáállás a tulaj részéről. A háttérben remek zene szól, jazz és blues.
Ez is azon ritka helyek listájára kerül fel, ahová garantáltan vissza fogok menni.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (6)
Fekete Arany Klub - FAK Budapest - Külső képFekete Arany Klub - FAK Budapest - Külső képFekete Arany Klub - FAK Budapest - BelsőFekete Arany Klub - FAK Budapest - BelsőFekete Arany Klub - FAK Budapest - EgyébFekete Arany Klub - FAK Budapest - Étel/ital
Népszerű szállások a környéken
Thermal Panzió Igal - Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
Nyári vakáció - ingyenes fürdőbelépővel, félpanzióval
2024.09.30-ig
Thermal Panzió Igal
79.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Kedvezményes ár félpanzióval
Kedvezményes ár félpanzióval
2024.12.23-ig
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
103.600 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Silver Hotel Hajdúszoboszló - Nyári Silver Napok
Nyári Silver Napok
07.01-08.31.
Silver Hotel Hajdúszoboszló
119.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval