gasztrokirály
314 városban járt |
1376 hasznos szavazat |
16286 feltöltött fotó |
DEndre
A gasztrokirály címet mindíg az a személy birtokolja, aki az adott város étteremeiről a legtöbb értékelést írta.
Értékeléseinek megoszlása (2918): |
2021.04.15.
2020. márciusban, egyedül járt itt

Értékelt: 2021. március 15. -
1 látogató hasznosnak vélte
Hangulatos, igényes borbár és borkereskedés. A beltér megnyerő. Modern világítótestek, fekete mennyezet, falra szerelt borok, a választék nagy fekete táblán fehérrel felfestve. Korlátozásmentes időben a borok mellé kínálnak borkorcsolyákat is. Ottjártam idején kínáltak többek között sajt- és sonkaválogatást, padlizsánkémet, gombakrémeket, mangalica tepertőkrémet, zakuszkát, spenótos fetakrémet.
A borkorcsolyák díjszabása rendkívül kedvező, 350 volt egy olívabogyó válogatás, 1390 forintért kínálták a kencéket és a sonkaválogatást. A sörök, borok, tömények ára is kedvezőbb, mint más, hasonló színvonalú helyeken. Jómagam kacsamájpástétomot, olajbogyóválogatást és bagettet kértem a bor mellé. Előbbi késztermék volt, de jó minőségű, a bagette friss, ropogós. A kiszolgálás kedves, udvarias. Az italválaszték impozáns. Több mint félszáz bort mérnek ki, további 300 vásárolható palackra. Külön erénye a helynek, hogy a magyar borvilágban jártasak is találnak maguknak újdonságokat. A honlap szerint vannak olyan különlegességeik is, melyeket csak itt lehet meglelni. Tartanak kézműves söröket, jó minőségű cidert és remek pálinkákat is.
Ételek / Italok: |
Kiszolgálás: |
Hangulat: |
Ár / érték arány: |
Tisztaság: |
Hasznos volt ez az értékelés?
Szeretnéd követni DEndre felhasználót?
Az értékelést az Ittjártam.hu egy regisztrált felhasználója írta, és nem feltétlenül tükrözi az Ittjártam.hu véleményét.