Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Kiemelkedő borbár

Fill the Winebox BudapestFill the Winebox Budapest a térképen

Kiváló 2020. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2021. március 15.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos, igényes borbár és borkereskedés. A beltér megnyerő. Modern világítótestek, fekete mennyezet, falra szerelt borok, a választék nagy fekete táblán fehérrel felfestve.

Korlátozásmentes időben a borok mellé kínálnak borkorcsolyákat is. Ottjártam idején kínáltak többek között sajt- és sonkaválogatást, padlizsánkémet, gombakrémeket, mangalica tepertőkrémet, zakuszkát, spenótos fetakrémet.

A borkorcsolyák díjszabása rendkívül kedvező, 350 volt egy olívabogyó válogatás, 1390 forintért kínálták a kencéket és a sonkaválogatást. A sörök, borok, tömények ára is kedvezőbb, mint más, hasonló színvonalú helyeken.

Jómagam kacsamájpástétomot, olajbogyóválogatást és bagettet kértem a bor mellé. Előbbi késztermék volt, de jó minőségű, a bagette friss, ropogós.

A kiszolgálás kedves, udvarias.

Az italválaszték impozáns. Több mint félszáz bort mérnek ki, további 300 vásárolható palackra. Külön erénye a helynek, hogy a magyar borvilágban jártasak is találnak maguknak újdonságokat. A honlap szerint vannak olyan különlegességeik is, melyeket csak itt lehet meglelni. Tartanak kézműves söröket, jó minőségű cidert és remek pálinkákat is.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (6)
Fill the Winebox Budapest - Külső képFill the Winebox Budapest - BelsőFill the Winebox Budapest - BelsőFill the Winebox Budapest - Étel/italFill the Winebox Budapest - Étel/italFill the Winebox Budapest - Étel/ital

Fill the Winebox további értékelései

2024.03.23barátokkal
Kiváló
Tegnap este berendetlenkedtük ezt a helyet rendesen. A Quentin's-be ettünk-ittunk vagy 15-en 18-tól 22 óráig, és nagyon magasan volt már a jókedv, aztán ott kényszerűségből búcsúzkodni kezdtünk, zárt a hely, és újabb ötletre (nem az én ötletem volt), átözönlöttünk a Wineboxba. Csupán 15-20 méter...
Népszerű szállások a környéken
Hotel FIT Hévíz - Pihentető napok
Pihentető napok
2024.12.24-ig
Hotel FIT Hévíz
67.640 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Kumánia Kisújszállás - Őszi kikapcsolódás
Őszi kikapcsolódás
09.01-11.30.
Hotel Kumánia Kisújszállás
95.600 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval
Hotel Villa Völgy Eger - Szobaárak félpanziós ellátással
Szobaárak félpanziós ellátással
2026.04.01-ig
Hotel Villa Völgy Eger
125.114 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval