A Fióka Budapest a Városmajor parkjában található, igényesen berendezett bisztró, amely a belső tér és a kerthelyiség kiegyensúlyozott kapcsolatát kínálja. A teraszról és a beltérből egyaránt járható kilátás a zöldövezetre és a park nyugalmára nyit. A borválaszték és a borbár jelleg kiemeli a hely karakterét, a figyelemre méltó kínálat között hosszú távú borozási élmény rejlik. Az étlap klasszikus magyar fogásokkal és nemzetközi elemekkel terjeszkedik, a kiszolgálás igényes és figyelmes.
A húsleves és a velős csont olyan kiemelkedő ízélményt nyújt, amely gyakran visszatérő kívánság ezek között. A Fióka Budapest konyhája friss alapanyagokra támaszkodik, a briós és a fokhagymás-tormás jelleg pedig különleges ízhatást adnak az ételekhez. A szempontrendszer tekintélyes, és bár a szolgáltatás terén előfordulhat differencia, a legtöbb esetben a kedvesség és a szakmaiság dominál. Az árak középszintűek, és viszonylag kedvezőnek értékelik a belvárosi árkategóriát, különösen a minőségi fogások és a borválaszték fényében. Különösen kellemes a parkra nyíló terasz, amely nyáriasabb időszakban igazi alternatívát jelent a belső tereknek. A belső és külső terek közötti összhang, a közvetlenség a személyzettől és a feszes, mégis baráti kiszolgálás kiemelkedő jellemzők közé tartozik. Összességében a Fióka Budapest erősségei közé tartozik a kulturált környezet, a magas színvonalú ételek és a változatos, jól összeállított borasztal, amely hosszú távú pozitív benyomást hagy a vendégeknél.
Nagyon édes, romantikus hely a Városmajorban! Mindenkinek ajánlom teljes szívemből. Nekem nagyon tetszett. Mi a teraszon ültünk, ami egy szép, hangulatos parkban van. Isteni volt a mandulás sült pisztráng, értenek a borokhoz (nagy a választék is), és a kiszolgálás nagyon kedves volt.
Örülök, hogy nyílt végre Budán egy nem sznob, de igényes hely, ahol különlegesebb ételekből lehet választani - amúgy vannak hagyományos ételek is, például a barátom borjú bécsit evett, ami szintén jól nézett ki;). Szóval nekem a hely mindenből 5-ös! ! !