Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Húsimádóknak

Fire Restaurant BudapestFire Restaurant Budapest a térképen

2016. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 26.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Azoknak ajánlom, akik szeretik a húst.

Nem ezzel kezdtük, van egy salátabár/előétel pult, rendkívül finom előételekkel, de van leves is (én ilyen jó eperlevest még nem ettem).

De nem érdemes sokat enni (bár nehéz megállni), mert utána megkezdődik a kardon sült húsok felszolgálása, amikor mi voltunk volt barbecue oldalas, valamilyen baconba csavart szárnyas, bélszín, libamáj, többfajta marhahús, bárány, kardon sült fahéjas ananász. Ekkor úgy 12-14 féle volt, de állítólag a vacsoránál még több féle hús van.

A pincérek nagyon figyelmesek, folyamatosan járnak a különböző kardokkal, abból és annyit kérsz, amennyit akarsz. Mindehhez többféle köret, szószok, stb.

Bár meghívás volt megnéztem utána, a vasárnapi ebéd 8000 Ft/fő, ebben minden benne van, vasárnap még frissen facsart narancslé és prosecco is.

Nagyon egyedi mégis meghitt, mert ha jelzed, a pincérek nem jönnek, és (az elején a salátabár kivételével) odahozzák a húsokat az asztalodhoz. Ja, és nincs időkorlát sem.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:
Tisztaság:Kiváló

Fire Restaurant további értékelései

2017.02.06kollégákkal
Kiváló
Az Étteremhét keretében jártunk itt a kollégákkal, nekem személy szerint különleges élményt jelentett, mivel korábban még nem jártam ilyen rodizió étteremben. A koncepció lényege az, hogy érkezéskor kapunk terítéket és a választott köretet, majd a pincérek egymás után hordozzák körbe a nyárson...
2016.12.08a párjával
Kiváló
Többször jártunk már ebben az étteremben, minden alkalommal az étterem hét rendezvény sorozaton belül. Ezt azért fontos megjegyezni, mert ilyenkor féláron lehet itt enni, viszont ettől függetlenül mind az ételek választéka, mind a hangulat és a felszolgálás minősége tökéletes és 100%-os. Finomak...
2016.05.25a párjával
Kiváló
Ebédre foglaltam asztalt egy hétköznapra, hogy szerelmemet meglepjem egy nem mindennapi gasztroélménnyel a szülinapján. Külön figyelmesek voltak a foglalásnál (e-mailben történt), mivel rákérdeztek, hogy ha desszertet is rendelünk, bekészíthetnek e szülinapi zenét ill tüzijátékot a sütire. Kicsit...
Népszerű szállások a környéken
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Napi ár all inclusive ellátással
2024.12.31-ig
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
65.065 Ft / 2 fő / éj-től all inclusive ellátással
Club Tihany Hotel - Napi árak félpanziós ellátással
Napi árak félpanziós ellátással
2024.11.03-ig
Club Tihany Hotel
Kérd ajánlatunkat!
Két Korona Hotel Balatonszárszó - Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
Pünkösdi hosszú hétvége a Balatonon
05.17-20.
Két Korona Hotel Balatonszárszó
141.000 Ft / 2 fő / 3 éj-től félpanzióval